Cinayet gibi kaza!

Öğrenci servisi aracının çarptığı motosiklet sürücü feçi şekilde hayatını kaybetti. Cinayet gibi kazada, minibüs Serhat yılmaz'a önce çarptı. Sonra altına alarak ezip, geçti.

Cinayet gibi kaza!

Merkez Bağlar ilçesinde Öğrenci servisi transit minibüs, aynı istikametteki motorsiklete çarptı. Minibüs daha sonra 19 yaşındaki Serhat Yılmaz'ı ezip geçti. Cinayet gibi kazada Yılmaz hayatını kaybederken, sürücü ise kayıplara karıştı.

MİNİBÜS MOTOSİKLETE ÇARPTI

Alınan bilgiye göre, korkunç kaza olayı dün saat 16.30 sularında Bağlar ilçesi Karanfil caddesi 1076 sokakta meydana geldi. Görgü tanıklarının verdiği ifadeye göre, plakası belirlenemeyen öğrenci servisi, aynı istikamette seyreden Serhat Yılmaz'ın kullandığı motosiklete arkadan çarptı.

ÖNCE ÇARPTI SONRA EZİP GEÇTİ

Motosiklet üzerindeki Yılmaz ileriye fırlarken, öğrenci servisi sürücüsünün paniklemesi nedeniyle, üzerinden geçti. Cinayet gibi kazada Yılmaz ezilerek olay yerinde hayatını kaybetti.

SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Sürücü ise minibüsü olay yerinden bırakarak, sıra madem bastı. Olayı haber alan Yılmaz'ın yakınları kaza yerine akın etti. Gördükleri manzara karşısında aile fertleri ağıtlar yakıp, sinir krizleri geçirdi.

Yılmaz'ın cesedi ambulansla otopsi yapılmak üzere Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderilirken, yol uzun süre ulaşıma kapandı. Kazayla ilgili kapsamlı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz