Görüş Bildir

Çocukların desteğiyle!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'nde müstakil bir evde çıkan yangında 5 kişi dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Yangının çıktığı evin dar sokakta bulunması nedeniyle itfaiye ekipleri müdahalede zorlanırken, mahalleli çocuklar da hortumları çekerek onlara yardım etti.

Çocukların desteğiyle!

Bağlar İlçesi Şeyh Şamil Mahallesi 643 Sokak'ta bulunan müstakil bir evde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede büyümesi üzerine yangın yan evlere de sıçradı. Mahalle sakinlerinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaye ve sağlık ekibi sevk edildi.

ÇOCUKLARDA YARDIM ETTİ

Yangının çıktığı evin dar bir sokakta olması nedeniyle itfaye ekipleri farklı evlerin damlarından hortum uzatarak yangına müdahale edebildi. İtfaye ekiplerinin güçlükle söndürdüğü yangında dumandan etkilenen 5 kişi Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim  Araştırma hastanesine sevk edildi. Yangın mahallede paniğe neden olurken, mahalle sakinlerinin yanı sıra itfaye ekiplerine çocuklar da yardım etti. Yangını söndürme işlemleri devam ederken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi