Görüş Bildir

Çocukların gönlüne taht kuran başkan

Hani Belediye Başkanlığına görevlendirilen Kaymakam Şaban Arda Yazıcı, ziyaret ettiği her yerde özellikle gençler ve çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Çocukların gönlüne taht kuran başkan

DİYARBAKIR-Hani Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, ilçe merkezinde yapılan çalışmaları yerinde denetliyor, çalışmaların ne aşamada olduğu ile ilgili firma yetkililerinden ve belediye çalışanlarından da bilgi alıyor. Başkan Yazıcı, ilçe merkezinde başlatılan çalışma alanlarını da sahipsiz bırakmıyor. Devletin kendisine verdiği yetki ve hizmeti en iyi bir şekilde kullanma duyarlılığı ve hassasiyetini ön planda tutup, mesai mefhumu gözetmeksizin ilçede fedakarca çalışmalar yürüten Yazıcı, vatandaşlarla karşılaştığı her ortamda onlarla selamlaşıp sohbet ederken, yanlarındaki çocuklarla da yakından ilgileniyor. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Yazıcı, vatandaşların ve esnafın taleplerini ve sıkıntılarını dinleyerek, not aldırıyor. Çocukların kendisine olan ilgisini karşılıksız bırakmayan Yazıcı, gençler ve vatandaşlarla tek tek ilgilenerek istekleri üzerine fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmiyor. Bazen de annesinin yanındaki çocuğu kucağına alan Yazıcı çocuklarla güzel vakitler geçiriyor. Kucağına aldığı çocukla yakından ilgilenen Başkan Yazıcı, kendisini karşılayan çocuklara da oyuncak vermeyi ihmal etmiyor.

"Çocuklara her zaman vakit ayırmak gerekir"

Halkın içinde olması nedeniyle çocukların da sevgisini kazanan Başkan Şaban Arda Yazıcı, çocuklara her zaman vakit ayırmak gerektiğini söyledi. Yazıcı, "Hizmetlerimizin temelinde geleceğimiz olan çocuklarımız var. Özellikle gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik hizmetlerimiz sürüyor. Her gittiğimiz yerde çocuklarımızın isteklerini de göz önüne aldık. Buna göre hizmetler üretmeye çalıştık, çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi