Görüş Bildir

Dehşeti yaşattı

Çocuğunu uyuşturucuya alıştıran ve takibe alan kayınbiraderini halk otobüsünde önce kurşunladı, fişekleri bitince bu kez pompalı tüfekle ardı arda kafasına vurarak ağır yaraladı. Dehşet anları saniye saniye kameralara yansıdı.

Dehşeti yaşattı

Merkez Kayapınar ilçesinde bir kişi, çocuğunu uyuşturucuya alıştırdığı iddiasıyla kayınbiraderini halk otobüsü içerisinde önce kurşunladı, fişekleri bitince bu kez pompalı tüfekle ard arda başına vurarak ağır yaraladı. Enişte M. A hastaneye kaldırılırken, İ.A ise gözaltına alındı. Yaşanan dehşet anları çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye kameraya alındı.

OTOBÜSE BİNERKEN GÖRDÜ

Olay, dün sabah saatlerinde, Merkez Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi'nde bulunan Kayapınar Belediyesi önünde meydana geldi. İ. Aş adlı şahıs, çocuğunu uyuşturucuya alıştırdığı iddiasıyla aradığı Kayınbederi M.A'yı Özel halk midibüsüne binerken gördü.

Otobüsü durduran İ.A, M.A'nın inmemesi üzerine elindeki pompalı tüfekle ateş etti.

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇTI

Ayağından yaralanan M.A., kaçmak için midibüsten indiğinde İ.A. ateş etmeye devam etti. Bir süre ateş açtıktan sonra fişeği biten İ.A., bu kez elindeki pompalı tüfekle M.A.'nın başına art arda vurmaya başladı. Yaralanan M.A., vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. İ.A. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Öte yandan saldırı anı, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

Eniştesi tarafından ağır yaralanan M.A Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınırken, sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi. Bu arada, İ.A'nın M.A'yı oğlunu uyuşturucuya alıştırdığı için defalarca uyarmasına rağmen, vaz geçmediğini söylediği iddia edilirken, olayla ilgili kapsamlı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi