Görüş Bildir

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, görevine başladı

VALİLER kararnamesiyle Antalya Valiliği'nden Diyarbakır Valiliği'ne atanan Münir Karaloğlu, kente gelerek görevine başladı. Karaloğlu, kendisini bu göreve layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya teşekkür etti.

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, görevine başladı

Daha önce bölgede vali ve kaymakam olarak çalıştığını aktaran Karaloğlu, bölgeyi bildiğini ve insanlarını tanıdığını söyledi. Karaloğlu, "Sorunlarımızı el ele vererek, omuz omuza vererek ve ortak akılla birliğimizi-beraberliğimizi kullanarak sorunlarımızı çözeceğiz" dedi.

"Görev yapacağım sürede bütün kesimlerle konuşmaya ve dertleşmeye çalışacağım" diyen Vali Karaloğlu, "Önümüzdeki günlerde, gençlerimizle, esnafımızla, sanayicimizle, sivil toplumumuzla ve herkesle kentin sorunlarını konuşacağız. Sosyal platformlarda kentin genel sorunlarına ilişkin hemşehrilerimizin bana yazmalarını arzu ediyorum."

Vali Karaloğlu, Diyarbakır valiliği görevine başlamasından dolayı kendisine çiçek gönderilmemesini ve çiçek göndermek isteyen vatandaşların bu parayı Türk Kızılay'ına bağışta bulunmalarını istedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi