Diyarbakır'da su kesintisi!

DİSKİ Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Cuma günü saat 18.00'a kadar Mezopotamya Bulvarı üzerindeki çalışmalar nedeniyle zorunlu su kesintisi uygulanacak.

Diyarbakır'da su kesintisi!

DİSKİ Genel Müdürlüğü, Mezopotamya Bulvarı üzerinde yapılacak deplase çalışması nedeniyle 3 Aralık Perşembe günü saat 06.00 başlayıp 4 Aralık Cuma günü saat 18.00’da sona erecek zorunlu su kesintisi uygulanacağını bildirdi.

DİSKİ Genel Müdürlüğü yazılı bir açıklama yaparak zorunlu su kesintisi uygulaması hakkında bilgi verdi. Açıklamada su kesintisinin Mezopotamya Bulvarı üzerinde bulunan 1800 mm çapındaki çelik boru hattında yapılacak deplase (yer değiştirme) çalışması nedeniyle uygulanacağı kaydedildi. Su kesintisi 3 Aralık Perşembe günü saat 06.00 başlayacak ve 4 Aralık Cuma günü saat 18.00’da sona erecek.

Açıklamada su kesintisinden etkilenecek mahalleler şöyle sıralandı:

Huzurevleri, Peyas, Fırat, Talaytepe, Beşyüz Evler, Bağcılar, Yeniköy ve Barış mahalleleri ile 3. Sanayi Sitesi ve Civarı, Afet Konutları, Yunus Emre Mahallesi (Havaalanına bitişik kesim) ve Talaytepe TOKİ.

Yurttaşlar önlem almalı

DİSKİ Genel Müdürlüğü açıklamasında, çalışmaların daha erken bitirilmesi için yoğun bir mesai içerisinde çalışılacağı vurgulandı. Açıklamada ayrıca, yurttaşların su kesintisinden daha az etkilenmeleri için önlem alınması gerektiği kaydedildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz