Görüş Bildir

Diyarbakır’da 715 kilogram esrar ele geçirildi

Diyarbakır'da bir eve düzenlenen operasyonda şahıslara ait arazide yere gömülü ve traktör römorkune gizlenmiş 715 kilogram kubar esrar ile 26 kilogram toz esrar narkotik köpekler Altın, Caka ve Haklı'nın yardımı ile ele geçirildi.

Diyarbakır’da 715 kilogram esrar ele geçirildi

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, narkotik köpekler Altın, Caka ve Haklı'nın da katıldığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin merkez Sur ilçesi Yeşilköy Mahallesi'nde kaçakçılık ve uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında arama faaliyeti icra edildiği belirtildi. Açıklamada, “Şüphelilere ait ev ve eklentilerinde narkotik köpekleri ile birlikte icra edilen aramada evlerin önündeki arazide ot,saman yığınları, ağaç araları, traktör römorku ve toprağa bidonlar ile gömülü vaziyette gizlenmiş, 715 kilogram kubar esrar ile 26 kilogram toz esrar maddesi ele geçirilmiştir” denildi.

Cumhuriyet savcılığının talimatı ile ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulduğu belirtilen açıklamada, olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüphelinin çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi