Görüş Bildir

Esnafla buluştu

Ak Partili Diyarbakır merkez Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,ilçe esnafına bayram ziyaretinde bulundu. Vatandaşlar ile Beyoğlu arasında sıcak ve samimi diyaloğlar yaşandı.

Esnafla buluştu

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,Kurban Bayramı'nın son gününü ilçe halkına yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerle geçirdi.

400 bin nüfuslu ilçenin kalbi sayılan Dörtyol bölgesinde Nüket Coşkun,Girne,Gürsel ve Fatih caddelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip hayırlı bayramlar dileğinde bulunan Başkan Beyoğlu,kendisine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle ilçe halkına teşekkür etti.

"GÖNÜLLERE DOKUNMAYI SÜRDÜRÜYORUZ "

Bayramın anlamının paylaşmak ve gönüllere dokunmak olduğunu belirten Başkan Beyoğlu,millet ile bir araya gelmekten büyük haz aldığını kaydetti.

Beyoğlu,"Yüce dinimize göre bayram paylaşmaktır,kardeşliği pekiştirmektir. Kardeşlerimizle bir araya gelerek gönüllere dokunmaktır.Bizler de bu vazifemizi yerine getirmeye çalıştık.Aziz milletimizin her zaman olduğu gibi gösterdiği alicepanlık ve kadirşinaslık bizi çok mutlu etti.Tekrardan milletimizin bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum " dedi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi