Forum Diyarbakır AVM’de lüks daire sahibini buluyor

Forum Diyarbakır AVM, albüm ve singlelarıyla büyük beğeni toplayan Oğuzhan Koç ile keyifli bir konsere daha imza atmaya hazırlanıyor.

Forum Diyarbakır AVM’de lüks daire sahibini buluyor

Kapılarını 10 Haziran 2015 tarihinde Diyarbakır halkına açan Forum Diyarbakır Alışveriş Merkezi, 14 Ocak 2019 tarihinde başlayan ev kampanyasının çekilişini 5 Mayıs 2019 tarihinde saat 14.00’da yapacak ve çekilişten hemen sonra saat 15.00’da pop müziğin sevilen sesi Oğuzhan Koç'u sevenleri ile buluşturacak. Türkçe pop müziğin son dönemlerdeki başarılı ismi Oğuzhan Koç, Diyarbakır’da ilk defa bir konser verecek. Genç müzisyen, mini konser etkinliği ile hayranlarıyla bir araya gelerek sevilen şarkılarını seslendirecek.

AVM'DE LÜKS DAİRE SAHİBİ YAPTI

Daha önce 2017 yılında 1 adet ev, 2018 yılının birinci döneminde 1 adet, ikinci döneminde 3 adet sıfır kilometre araba kazandıran Forum Diyarbakır AVM, 'hep kazandırır' sloganıyla yeni kampanya ve etkinliklerle kazandırmaya devam edecek.

Diyarbakırlılar, Forum Diyarbakır AVM’nin fırsatlarıyla alışveriş yaparken düzenlenen birbirinden keyifli ve eğlenceli aktiviteler ile de alışverişin keyfini çıkartacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz