Gül'ün acı günü

Gazetemizin spor yazarı Burhan Gül'ün babası Şefik Gül, önceki gün yaşamını yitirdi. Gül, üç ay önce de koronavirüse yakalanan annesini kaybetmişti. Merhuma Allah'tan rahmet dilerken, Yazarımıza ve ailesine de Söz Gazetesi olarak başsağlığı diliyoruz.

Gül'ün acı günü

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Şube müdürü ve Diyarbakır Söz Gazetesinin de spor yazarı olan Burhan Gül'ün babası Şefi Gül, Kovid-19'dan dolayı tedavi gördüğü, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirdi. Baba Gül önceki gün, Bağlar ilçesindeki Yeniköy mezarlığında toprağa verildi.

Yazarımız Gül'ün 69 yaşındaki babası Şefik Gül, üç yıl önce geçirdiği beyin kanaması sonucu uzun süre özel bir hastanede tedavi gördü. Hareket etmede sıkıntı yaşayan ve yatalak haline gelen Baba Gül, üç ay önce de, eşiyle birlikte Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Kovid-19 teşhisiyle yatırıldı. Burda tedavi devam ederken anne Gül kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Yazarımız Gül ve ailesini yasağa boğan ölümün ardından Baba Şefik Gül'ün hastanedeki tedavisi devam etti. Entube olan Gül, önceki gün akşam doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

ANNE VE BABA ACISI

Gül ailesi başta olmak üzere spor camiasını üzüntüye boğan Baba Şefik Gül'ün cenazesi, Merkez Bağlar İlçesindeki Yeniköy mezarlığında toprağa verildi. Pandemiden dolayı yas kurulmazken, Spor yazırımız Burhan Gül, üç ay arayla anne ve babasını kaybetmenin üzüntüsünü, sosyal medyada paylaştı. Gül paylaşımında şu ifadelere yer verdi. “Değerli dostlarım 3 ay önce annemi kaybettim.Gönceki gece de babamı kaybettim. İnnâ Lillâh ve İnnâ İleyhi Râciûn. Babam hakkın rahmetine kavuştu. Allah rahmet eylesin. Cenazesi Yeniköy mezarlığında defin edildi. Salgın nedeniyle yas kurulmayacaktır.”

Diyarbakır Söz Gazetesi olarak, Spor Yazarımız Burhan Gül'e başsağlığı diliyoruz, Merhum Şefik Gül'e de Allah'tan rahmet dileğiyle, mekanı cennet olsun.

Kaynak: Diyarbakır Söz