Görüş Bildir

Korkunç kaza!

Merkez Sur Belediyesine ait temizlik aracının kamyonet ile çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Sur Belediyesine ait Fadıl Karagöz yönetimindeki temizlik aracı, Sur ilçesinin Soğanlı köyü mevkisinde karşı yönden gelen Ali Kaya yönetimindeki kamyonet ile çarpıştı. Kazada, sürücüler olay yerinde hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince hastanelere kaldırıldı.

Korkunç kaza!

Merkez Sur ilçesindeki İlçe Belediyesinin çöp toplama aracı ile kamyonetin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

KAZA YAŞANDI

Korkunç ölümlü trafik kazası Diyarbakır-Hani karayolu Soğanlı mevkinde meydana geldi. Merke Sur ilçe Belediyesine ait  Fadıl Karagöz  (50) idaresindeki 21 DA 667 çöp toplama aracı, karşı yönden gelen Ali Kaya (45) idaresindeki 38 TC 811 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı.

2 SÜRÜCÜ ÖLDÜ

Kazada Fadıl Karagöz ile Ali Kaya olay yerinde hayatını kaybederken, çöp toplama aracında bulunan Eşref Öztürk ve Hüseyin Göçer ise yaralandı.  Kazayı gören çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 sağlık ekibi ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Dicle Üniversitesi Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayda hayatını kaybeden 2 kişinin cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.  Olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi