Saadet Gençliği Diyarbakır'da buluştu

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Merkezi’nce, Diyarbakır’da bölge toplantısı düzenlendi.

Saadet Gençliği Diyarbakır'da buluştu

Gençlik kolları üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan Saadet Partisi 16. Bölge Başkanı Musa Borduk, AKP Hükümetinin 4+4+4 eğitim modelini takdirle karşıladıklarını belirterek, darbecilerin yargılanmasını memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Gençlik seferberliği

Toplantıda, bölgede ki Genç Saadet Partililerin çalışmalarını, isteklerini, hedeflerini dinleyerek, “Gençlik Seferberliği” kapsamında devam eden çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade eden Borduk, “Ülkemizde yaşanan gündemlere bir bakacak olursak, bu gün AKP hükümetinin 4+4+4 diye ortaya koymuş olduğu eğitim modelinin takdirle karşılıyoruz. Lakin bu kesinlikle yeterli değildir. Eğitim bir ülkenin ruhudur, onun ayakta tutan ünsiyetidir” dedi.

Darbelerin yargılanması

Borduk, Türkiye’deki diğer önemli gündem maddesi de darbelerin yargılanması olduğunu hatırlatarak, “Bizler SP olarak darbelerin yargılanmasını büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz. 12 Eylül darbesinin yargılanmasının sonucunda mutlaka bu darbeyi yaparak milletin hakları gasp eden kişilerin darbe vesile ile elde etmiş oldukları unvanlar ve haklar geri alınmalıdır. 12 Eylül darbesi sebebiyle mağdur bırakılan kişilerin hakları da iade edilmelidir” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz