Görüş Bildir

Sanatçılara Ev Sahipliği Yapıyor

Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin yıl sonu etkinlikleri kapsamında hazırladıkları karma resim ve fotoğraf sergisi, Diyarbakır'ın tarihi mekanlarından biri olan Keçi Burcu'nda açıldı.

Sanatçılara Ev Sahipliği Yapıyor

Diyarbakır Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin yıl boyunca verdikleri emek sonucunda ortaya çıkan eserler ve hayatı yakalayan fotoğraf kareleri Keçi Burcu'nun tarih kokan atmosferiyle birleşti. Oldukça beğeni toplayan serginin açılışını Bağlar Kaymakamı Dursun Balaban yaptı. Sergiye İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları, Bağlar ve Kayapınar İlçe Milli Eğitim müdürleri, okul müdürleri ile veliler katıldı. Karma resim ve fotoğraf sergisi aynı zamanda yerli ve yabancı çok sayıda turistin de beğenisini kazandı.

SANATÇILARA EV SAHİBİ

Diyarbakır Bahçeşehir Kolejleri Kurucusu Zeki Esen yaptığı açıklamada kurumlarının sadece akademik başarıya odaklanmadığını, sosyal ve sanatsal çalışmalarda da özgün çalışmalar ürettiğini belirterek bu ülkenin sanatçılara da ihtiyacı olduğunu ve bunun altyapısını oluşturmaya gayret sarf ettiklerini dile getirdi.

Bahçeşehir Koleji görsel sanatlar öğretmeni Ebru Kırkıl ile Fotoğrafçılık Kulübü ve Türkçe öğretmeni Tuba Yişin’in sorumluluğunda yıl boyunca emek verilerek açılan serginin, 29 Mayıs Cuma gününe kadar açık kalacağı belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi