Tesis kül oldu

Diyarbakır'da atık yağ geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı. Dönümlü Mahallesi'nde faaliyet gösteren atık yağ geri dönüşüm tesisinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı. Alevlere müdahale ederken dumandan etkilenen itfaiye personeline çevredeki vatandaşlar su ve ayran dağıttı. Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangında tesis kullanılamaz hale geldi.

Tesis kül oldu

Diyarbakır’da katı atık yağ deposunda çıkan yangın, korkuya neden oldu. Kentin birçok noktasından, yükselen dumanlar görülürken, itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.

ATIK YAĞ TESİSİNDE YANGIN

Yangın, merkez Yenişehir ilçesi Dönümlü Mahallesi'nde bulunan katı atık yağ deposunda, bilinmeyen bir nedenle çıktı. Yangın, kısa sürede tüm depoyu sararken, ihbar üzerine bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın nedeniyle çıkan dumanlar, kentin birçok noktasından görüldü.

TESİS KULLANILMAZ HALDE

Paniğe ve korkuya neden olan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Çevredeki vatandaşlar, itfaiye erlerine su ve ayran dağıttı. Yangında ölen ya da yararlanan olmazken, ekiplerin bölgedeki soğutma çalışmaları devam ediyor. Polis, yangının çıkış sebebini bulmak için inceleme başlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz