Görüş Bildir

‘Umre’ teşekkürü!

Kayapınar Belediye Başkanı ve Kaymakamı Mustafa Kılıç, Kayapınar Belediyesi tarafından Umre’ye gönderilen 34 Şehit ve Gazi yakınını kabul etti.

‘Umre’ teşekkürü!

Kutsal topraklara gönderdikleri için Başkan Kılıç’a teşekkür eden Şehit ve gazi yakınları, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Başkan Kılıç, Devlet ve kurum olarak her zaman şehit ve gazilerin yanında olacaklarını söyledi.

Kayapınar Belediyesi tarafından Kutsal topraklara gönderilen 34 şehit ve Gazi yakını, Umre dönüşü Kayapınar Belediye Başkanı ve Kaymakamı Mustafa Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Umreye giden vatandaşlar, Devletin bekası için dua ettiklerini belirterek, Başkan Kılıç’a teşekkür etti. Başkan Kılıç ise, Şehit ve Gazi yakınlarının her daim yanında olduklarını, olmaya devam edeceklerini söyledi.

BAŞKAN KILIÇ’A TEŞEKKÜR

Kayapınar Belediyesi’nce, geçtiğimiz günlerde Umreye gönderilen 34 Şehit ve Gazi yakını Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’ı ziyaret etti. Desteklerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Başkan Kılıç’a teşekkür ettiler. Devletin her fırsatta kendilerine sahip çıktığını ifade eden vatandaşlar, “İlk kez Diyarbakır’da bir belediye bizi kutsal topraklara gönderdi. Bundan dolayı çok mutluyuz ve sevinçliyiz. Katkılarından dolayı değerli Başkanımıza teşekkür ederiz. Allah bin kere razı olsun. Kutsal Topraklarda Devletimize dua ettik” dediler.

“EMANETLERİ EMANETİMİZDİR”

Başkan Kılıç ise, Belediye olarak, Şehit ve gazi yakınlarını umre göndermenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Kayapınar’da oturan Şehit ve Gazi yakınlarımızı Kutsal topraklara gönderdik. Annelerimiz ilk kez kutsal toprakları ziyaret ettiler. Devletimize, milletimize dua ettiler. Allah ibaretlerini kabul eylesin. Bu vesile ile tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. Emanetleri emanetimizdir. Biz onların yakınlarına en iyi şekilde sahip çıkmaya gayret göstereceğiz” diye konuştu. 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi