Görüş Bildir

Umutlu Bakışlar

Diyarbakır Final Okulları öğrencileri tarafından hazırlanan "Umutlu Bakışlar" isimli resim sergisi, Memorial Diyarbakır Hastanesi'nde sergilenmeye başlandı.

Umutlu Bakışlar

Diyarbakır Final Okulları ve Memorial Diyarbakır Hastanesi'nin öğrencilere yönelik ortak düzenlediği sergiye; Final Okulları 11. Bölge Temsilcisi Şahin Otu, Diyarbakır Final Okulları İlköğretim Müdürü Hasan Uslu, Memorial Diyarbakır Hastanesi Direktörü Dr. Taner Özcan, öğrenciler, veliler, hekimler ve birçok davetli katıldı. Resim sergisinin 25 Mayıs 2012 tarihine kadar Memorial Diyarbakır Hastanesi lobi salonunda halka açık tutulacağı belirtildi.

UMUTLU BAKIŞ

Sergi açılışında bir açıklama yapan Final okulları 11. Bölge Temsilcisi Şahin Otu, Diyarbakır'ın gözde iki kurumunun örnek bir işbirliği yürüttüğünü söyledi. Otu, "İlimizin gözde iki kurumunun bu güzel işbirliğinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sadece hastalara şifa dağıtmakla kalmayıp, bizimle birlikte bu güzel sanatsal etkinliğe destek veren Memorial Diyarbakır Hastanesi'ne de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

SANATA DEĞER

Memorial Diyarbakır Hastanesi Direktörü Dr. Taner Özcan ise sanata verilen değerin insanlığa verilen değeri gösterdiğini söyledi. Özcan, "Final Okulları'nın bu katkılarından dolayı onlara minnettarız. Eğitim ve sanata verdiğimiz önemden dolayı bu tür etkinliklerimizin süreceğini belirmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Sergiyi gezmeye gelen öğrenci ebeveynleri ve vatandaşlar, usta ressamlara taş çıkartacak şekilde emek verilerek yapılan çalışmaların sahipleri olan ilköğretim öğrencilerini tebrik etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi