Yaşamları buruk dram!

İşitme engelli anne ile psikiyatri hastası babanın hikayesi yürek burktu

Yaşamları buruk dram!

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 3 çocukları bulunan işitme engelli anne ve psikiyatri hastası babayı evinde ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile Mevlana Halit Mahallesi'nde yaşayan aileyi ziyaretinde, çeşitli destekte bulundu, çocuklarına oyuncak hediye etti.

İşitme engelli anne Ş.A ve psikiyatri hastası baba M.A, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Beyoğlu'na teşekkür etti.

İŞİMTE ENGELLİ ANNE

Açıklamada görüşlerine yer verilen Beyoğlu, göreve geldiği günden bu yana ilçe genelinde vatandaşların gönlüne dokunan bir yönetim anlayışı ortaya koyduklarını belirterek, "gönül" ve "hizmet belediyeciliği" hedeflerine büyük önem verdiklerini ifade etti.

İlçede bu tür mağduriyeti bulunan ailelere fazlasıyla rastladıklarını aktaran Beyoğlu, şunları kaydetti:

AİLEYE YARDIM ELİ

"Bu ailemizin hikayesini öğrenince çok üzüldük. Ziyaretimizle onlara yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği üzere belediyeciliği sadece rutin hizmetlerden ibaret görmüyoruz. Bu 2,5 yılda bir yandan uzun yılların ihmallerini gidererek halkımıza hizmet ederken, diğer yandan her bir vatandaşımızın gönlüne dokunarak derdiyle dertlenmeye çalıştık. Ziyaretlerimizde bizleri fazlasıyla etkileyen çarpıcı hikayelerle karşılaşıyoruz. Hayat mücadelesinde yalnız olmadıklarını onlara hissettirmeye gayret ediyoruz. Bu ailemizin yaşadıkları da bizi çok etkiledi."

Kaynak: Diyarbakır Söz