Görüş Bildir

Biden Trump'ı 'dedikodu' görüntüleriyle hedef aldı

Demokrat Parti'nin 2020 başkanlık seçimlerindeki aday adaylarından Joe Biden, NATO zirvesinde liderlerin Başkan Donald Trump'ın dedikodusunu yaptığı videoyu seçim kampanyasında kullandı. Biden hazırlanan videoda, "Dünya onu olduğu gibi görüyor; samimiyetsiz, bilgisiz, yozlaşmış, ve bence dünya liderliği yapamayacak kadar beceriksiz ve kabiliyetsiz" diyor.

Biden Trump'ı 'dedikodu' görüntüleriyle hedef aldı

ABD’de 2020’de yapılacak başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti’nin en güçlü aday adayı olarak görülen eski başkan yardımcısı Demokrat Parti’den Joe Biden, NATO zirvesinde dört liderin ABD Başkanı Donald Trump’ın ‘dedikodusunu’ yaptığı videoyu seçim kampanyasında kullandı. Biden’ın kampanyası için hazırlanan videoda Trump ‘dünyanın güldüğü başkan’ olarak betimlendi.

TRUMP'A YÜKLENDİ

NATO zirvesinden sonra Kraliyet ailesinin Buckingham Sarayı’nda düzenlediği resepsiyonda Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Kanada Başbakanı Trudeau ve Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Trump hakkında konuşurken yakalanmıştı. Videoda liderler, Trump’ın ‘uzun basın toplantılarından’ bahsediyordu. Bu videoyu izleyen Trump ise Trudeau’ya ‘iki yüzlü’ demiş ve ‘yeterince basın toplantısı yaptığını’ söyleyerek NATO zirvesinden erken ayrılmıştı.

Biden’ın kampanya videosunun başında, Macron’un görüntüleri yer alıyor ve video, ‘dünya Trump’a gülüyor’ sözleri ile başlıyor.. Biden ise “Dünya onu olduğu gibi görüyor; samimiyetsiz, bilgisiz, yozlaşmış, ve bence dünya liderliği yapamayacak kadar beceriksiz ve kabiliyetsiz” diyor.

Trump’ın BM Genel Kurulu konuşmasında “Benim yönetimim, bu ülkenin geçmişteki herhangi bir yönetiminden daha fazla şey başardı” sözlerinin salonda kahkahalarla karşılanması da videoda yer buluyor. Videoda, dünyanın Trump’ın aksine Biden’a saygı duyduğu tezi işleniyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi