Öğrenciler bu sene karneleri nasıl alacak, EOkul Veli Bilgilendirme sistemi öğrenci girişi,

Öğrenciler bu sene karne alacak mı? İlkokul, ortaokul ve lise karneleri ne zaman alnacak? ya da bu sene karne alınacak mı? soruları 2. yaz dönemini bitirmek üzere olduğumuz şu günlerde öğrenciler tarafından çok merak ediliyor. MEB tarafından son dakika açıklama yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından yapılan açıklamaya göre bu dönem karneler elektronik ortamdan verilecek. Eokul Veli bilgilendirme sistemi AKTİF EDİLDİ. Öğrenciler bu sene karne alacak mı?sorusunun cevabı verildiği andan itibaren Eokul Veli bilgilendirme sistemi de aktif olmaya başladı.

 Öğrenciler bu sene karneleri nasıl alacak, EOkul Veli Bilgilendirme sistemi öğrenci girişi,

Öğrenciler bu sene karne alacak mı? İlkokul, ortaokul ve lise karneleri ne zaman alnacak? ya da bu sene karne alınacak mı? soruları 2. yaz dönemini bitirmek üzere olduğumuz şu günlerde öğrenciler tarafından çok merak ediliyor. MEB tarafından son dakika açıklama yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından yapılan açıklamaya göre bu dönem karneler elektronik ortamdan verilecek. Eokul Veli bilgilendirme sistemi AKTİF EDİLDİ. Öğrenciler bu sene karne alacak mı?sorusunun cevabı verildiği andan itibaren Eokul Veli bilgilendirme sistemi de aktif olmaya başladı. 

İLKOKUL, ORTAOKUL, LİSE KARNELERİ NASIL ALINACAK?

. Milli Eğitim Bakanı Selçuk, ilkokul ve ortaokul karnelerinin e-okul üzerinden, lise karnelerinin ise randevulu olarak okuldan alınabileceğini bildirdi.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Okulları 19 Haziran'a kadar 3 haftalığına açsaydık, emin olun çok daha devasa sorunlarımız olacaktı." diye konuştu.

Bakanı Selçuk, yaz kitaplarına ilişkin, "Pazartesi, salı tanıtacağız. Hemen illerde, ilçelerde okullardan velilere ulaştıracağız." ifadedini kullandı.

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi karne sorgulama! E Okul VBS öğrenci girişi ile karne nasıl alınır?

EOKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ ÖĞRENCİ GİRİŞ,

lkokul, ortaokul ve lisede eğitim gören vatandaşların sınav sonuçları, yıl sonu puanları, aldığı belgeler ve varsa nakil durumları gibi her konuyu sorgulamak ve işlemlerini gerçekleştirebilmek adına giriş ekranı üzerinden TC kimlik ve öğrenci numarası ile sisteme giriş yapması gerekiyor…

Kaynak: Diyarbakır Söz