Görüş Bildir

Akar: ‘’Sağlıktan sonra en büyük yatırımı Eğitime yaptık’’

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, İl Başkan yardımcısı Necla Uysan ve yönetim kurulu üyeleri, Merkez Bağlar İlçesine bağlı Gömmetaş köyünü ziyaret ederek,Gömmetaş ilkokul ve ortaokuluna ihtiyaç sahibi öğrencilere, kırtasiye yardımında bulundu.

Akar: ‘’Sağlıktan sonra en büyük yatırımı Eğitime yaptık’’

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, Çocukların ihtiyaçlarını karşılamanın kendileri için çok güzel bir duygu olduğunu belirterek, AK Parti olarak, Sağlıktan sonra en büyük yatırımı Eğitime yaptıklarını söyledi. Köylerde  okuyan öğrenciler ile şehirlerde okuyan öğrencilerin eğitimde aynı olanaklara sahip olmasının önemine vurgu yapan Akar, "Eğitim toplumların gelişmesinde en önemli dayanak olarak gördüğümüz için teşkilat olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

KIRTASİYE YARDIMI

AK Parti olarak eğitime ayrı bir önem veriyoruz.Çocuklar ülkemizin geleceği, teminatıdır ve onların her anlamda daha donanımlı yetişmesi gerekir. Biz AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı olarak,Hazırladığımız kırtasiye setlerini ekonomik zorluk çeken ve köy okullarında okuyan ailelerin eğitim çağındaki çocuklarına dağıtıyoruz. Bu kapsamda öğrencilerimizin eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla kırtasiye malzemeleri ve çanta yardımında bulunduk. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize yılın her döneminde yardım elimizi  uzatmayı sürdüreceğiz" dedi.

 Okul yönetimi yaptıkları kırtasiye yardımından dolayı İl Başkanı Akar'a teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi