Görüş Bildir

Bilgi evinde öğrenciler!

Bilgi Evi'nde öğrenci ve velilere iletişim semineri

Bilgi evinde öğrenciler!

Büyükşehir Belediyesi, Bilgi Evi’nde ders destek programından faydalanan öğrencileri ile velilerine yönelik 'Aile içi iletişim semineri' düzenledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesindeki Bilgi Evi'nde öğrencilerin eğitim ve öğrenim hayatlarında başarılı olmalarını sağlamak için 'Aile içi iletişim semineri' düzenledi. Seminere 2, 3 ve 4 sınıflarda ders destek programından yararlanan öğrenciler ve velileri katıldı.

ÖĞRENCİ VE VELİLER

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik servisi tarafından verilen seminerde genel olarak iletişimin önemi, ebeveynlerin çocuklarla nasıl iletişim kurması gerektiği, problem çözmede iletişim, aile bireyleri arasındaki iletişim, çocukların başarısında etkili iletişimin önemi gibi konularına değinildi. İnteraktif şekilde geçen seminerde aileler tarafından konuyla ilgili sorular soruldu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi, her hafta farklı konu başlıklarında öğrenci ve velilerine yönelik seminerler düzenlemeye devam edeceği bildirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi