Bodrum tanıtım tırı Diyarbakır’da

İç turizmi canlandırmak için “Bodrum sizi çağırıyor” sloganıyla hazırlanan Bodrum Tanıtım Tırı, Türkiye’nin 30 farklı ilini geziyor.

Bodrum tanıtım  tırı Diyarbakır’da

Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Tanıtma Vakfı ve Bodrum Belediyesi tarafından oluşturulan Tanıtım Tırı, 2-3 Mayıs tarihlerinde Diyarbakır’da olacak. Dağkapı meydanına kurulacak olan tır, sabah 09.30 ila 18.00 saatleri arasında gezilebilecek. Bodrum’un simgesi begonviller ile mavi beyaz Bodrum evleriyle süslenen tırı ziyaret edecek olanlar,  Bodrum tabloları, üç boyutlu Bodrum tanıtım filmi, resim sergisi, mandalina gazozu, kolonyası ve lokumu gibi Bodrum’un yerel tatları ve ürünlerinden oluşan tanıtım materyalleri ile karşılaşacak. Diyarbakır, tanıtım tırının uğradığı 22’nci il olacak.

BODRUM TIRI DİYARBAKIR'DA

Bodrum Tanıtım TIR’ı Koordinatörü Fikret Hıdır, “Bu proje Eşsiz Bodrum konseptinde Bodrum’un Anadolu halkı ile buluşma projesi. Diyarbakır 22’inci ilimiz. Toplamda 30 ili dolaşacağız. Anadolu halkı Bodrum’a inanılmaz ilgi gösteriyor ve çok seviyor. Biz de Anadolu halkını seviyoruz. Her sıkıntımızda, sıkıştığımızda Anadolu halkı Bodrum’a ilgi göstererek Bodrum’un ayakta kalmasını sağladı. Bodrum Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon bu nedenle Anadolu halkına teşekkür etmek ve onlarla bir arada olabilmek için böyle bir proje hayata geçirdi. Projeye birçok kurum destek veriyor. Bodrum Kaymakamlığı himayesinde çıktık yola. Yerel yönetimler var, sivil toplum örgütleri var. Yoğunda bir ilgi var Bodrum’a. Burada satış yapmıyoruz ama bilgilendirme amaçlı broşür ve kitapçıklarımız var. Ayrıca TIR’da fotoğraf sergimiz ve üç boyutlu filmimizle vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Tüm Diyarbakır’lıları tırımıza bekliyoruz” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz