İnsan Vakfı'ndan üniversite öğrencilerine uygun fiyatlı yurt

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, 2018-2019 eğitim öğretim yılında üniversite öğrencilerine aylık 100 liradan başlayan ücretlerle yurt hizmeti sunuyor.

İnsan Vakfı'ndan üniversite öğrencilerine uygun fiyatlı yurt

İnsan Vakfı Başkanı Sinan Aktaş, geçen yıl üniversiteli gençlere sundukları yurt hizmetine bu dönem de devam ettiklerini belirterek İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Antalya, Erzurum, Isparta, Kahramanmaraş, Sakarya ve Diyarbakır olmak üzere 10 ilde 25 yurtta öğrencileri ağırlayacaklarını aktardı.

Aktaş, İnsan Vakfı yurtlarının, baba ocağından ilk kez ayrılan gençlerin eğitim hayatlarını geçirecekleri, kendilerini evlerinde gibi rahat ve güvende hissedecekleri, birlikte yaşama becerilerini geliştirecekleri, yeni arkadaşlıklar kuracakları sıcak yuvalar olarak hizmetini sürdürdüğünü dile getirdi.

UYGUN FİYATLA YURT

Bu yıl öğrencilere minimum maliyetlerle yurtlarda kalma imkanı sağlayacaklarını belirten Aktaş, "Bunun için gerçekten mutluyuz. Çocuklarımıza aylık 100 liradan başlayan fiyatlarla hizmet vereceğiz. İllere göre küçük farklılıklar gösterebiliyor rakamlarımız." ifadelerini kullandı.

Yurt odalarının bir, üç ve dört kişilik olarak düzenlendiğini aktaran Aktaş, gençleri sosyal, kültürel, ruhsal ve zihinsel açıdan destekleyecek, ilgilerini çekecek, farkındalık kazandıracak eğitimler, sosyal geziler, seminerler, etütler ile gençleri milli ve manevi değerler etrafında buluşturmayı amaçlayan organizasyonların da yurt faaliyetleri arasında yer aldığını belirtti.

Yurtlarla ilgili bilgiye www.insanvakfi.org.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz