Görüş Bildir

Şemdinlili öğrencilerden birer avuç cevizle teşekkür

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nin Günyazı Köyü Çalışkanlar Mezrası'nda görev yapan sözleşmeli öğretmen Jinda Taş'ın maddi durumu kötü olan öğrencileri için başlattığı kampanyaya, yardımseverlerin kurduğu Güneş Umuttur Grubu'ndan destek geldi.

Şemdinlili öğrencilerden birer avuç cevizle teşekkür

Şemdinli İlçesi'ne 15 kilometre uzaklıkta bulanan Günyazı Köyü Çalışkanlar Mezrası'nda görev yapan öğretmen Jinda Taş, okulunda maddi durumu kötü olan öğrenciler için sosyal medya üzerinden kampanya başlattı. Başlatılan kampanyaya sosyal medyada yardımseverlerin oluşturduğu Güneş Umuttur Grubu'ndan destek geldi. Bu grub üyeleri tarafından öğrencilere giyim, kırtasiye, oyuncak ve çeşitli yardımlar yapıldı. Yardımları alan öğretmen Jinda Taş ve öğrenciler büyük sevinç yaşarken, öğrenciler, yardımlarını esirgemeyen Güneş Umuttur Grubu üyelerine birer teşekkür mektubu ve birer avuç ceviz ile karşılık verdi.

BİR AVUÇ CEVİZLE

Öğrencilerine yapılan yardımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren öğretmen Taş, dernek üyelerine yazdığı mektupta şunlara yer verdi:

"Anlatılması zor olan duyguları bana tattıran güzel yürekli insanlara, başta Billur Güven'e ve üyelerine çok teşekkür ediyorum. Türkiye'nin en doğusundan Şemdinli'den kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum. Yüreklerimizi, ayaklarımızı ve de küçük bedenlerimizi ısıtıp bizlere umut olarak gözlerimizdeki mutluluğun sebebi oldunuz. Sizin sayenizde çocuklarıma bir çift mutluluk satın aldım. Mutluluğun resmini bilmem ama fotoğraflarını ben çektim diyebiliyorum sizin sayenizde. Öğrencilerimin pembe hayallerinin gizli kahramanlarısınız. Hepinizi ayrı ayrı çok merak ediyorlar ne kadar mümkün bilemem ama sizleri dernek olarak Şemdinli'de misafir etmek, mutluluğumuzu mutluluk katmanızı isteriz. Ne mutlu çocuklar için bir şey yapana o minik yüreklere umut ve yaşama sevinci ekene. Çocukların gözlerindeki mutluluklar da görüşmek dileğiyle."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi