Görüş Bildir

Burası Bağcılar!

Diyarbakır merkez Bağlar İlçesinin Ak Partili Belediyesi, nüfus yoğunluğu bakımından Türkiye'nin en büyük mahallesi ünvanına sahip olan Bağcılar Mahallesindeki bir çok cadde ve sokağı sıcak asfalt serimi ve parke taşı döşeme çalışmasıyla güzel görünüme kavuşturdu.

Burası Bağcılar!

Yılmaz BEKLEYEN

DİYARBAKIR-130 bin nüfusu ile Türkiye'de bir çok ilçeden büyük olan Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinin Bağcılar Mahallesi, yıllar sonra ilk kez kapsamlı alt yapı hizmetine kavuşuyor.

Bağlar Belediyesi, Karacadağ bölgesinde kurduğu bölgenin en büyük asfalt tesisinde ürettiği asfalt ile Türkiye'nin en büyük mahallesini önce asfaltladı,ardında da kaldırım ve arka sokakları parke taşlarıyla döşeyerek vatandaşların günlük yaşantısı için kullanışlı hale getirdi. Göz kamaştıran görünüme kavuşan cadde ve sokaklar yeniden ulaşıma açıldı.

"Teşekkür Mesajı Alıyoruz"

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Mart ayında başladığı asfaltlama çalışmalarında 4 ayda 55 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

İlçeyi uzun ömürlü ve kaliteli asfaltlama hizmeti ile geleceğe hazırladıklarını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,"Vatandaşlarımız yapılan hizmetlerden memnun kalıyor.Her gün yüzlerce teşekkür mesajı alıyoruz.Hizmete susamış olan Bağlarımıza hak ettiği hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz. " ifadelerini kullandı.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi