Diyarbakırlı gençlerden BMW’ye reklam hediyesi

Diyarbakır’da bir grup genç, dünyanın önde gelen otomobil firması olan BMW için reklam filmi hazırladı. “Diyarbakırlı gençlerden BMW’ye reklam hediyesi” başlığıyla sosyal medyada yayınlanan reklam film kısa sürede yoğun ilgi görürken, video ulusal televizyon kanallarında da yayınlanmaya başlandı.

Diyarbakırlı gençlerden BMW’ye reklam hediyesi

Kalitesi ve konforuyla yaklaşık bir asırlık otomotiv deneyimi bulunan BMW, yeni modelleriyle beğeni toplamayı sürdürüyor. Çeşitli meslek gruplarına üye bir grup Diyarbakırlı genç, BMW’ye olan tutkularını farklı bir yöntemle hayata geçirdi.

Aralarında yönetici, esnaf, öğrenci ve sporcuların bulunduğu gençler “Diyarbakırlı gençlerden BMW’ye reklam hediyesi” başlığıyla bir reklam filmi hazırladı. Hazırladıkları reklam filmini sosyal medyada paylaşan gençlerin bu girişimi ses getirdi. Sosyal medyada kısa sürede paylaşım rekoru kıran filme ilgi yoğun oldu.

Film ayrıca ulusal televizyon kanallarının reklam kuşaklarında yerini bulurken, haberlere de konu oldu.

Reklam filminde rol alan BMW tutkunlarından Diyarbakırlı Mehmet Çavdar, yaptığı açıklamada, “Bu reklam videosunu BMW severler için hazırladık. BMW’ye hediyemiz olsun. BMW’ye sadece biz değil, bütün dünya hasta. BMW’ye teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz