Görüş Bildir

Esnafla buluştu

Kulp Belediye Başkan Vekili Kaymakam Fatih Dülgeroğlu, Lise Caddesi esnafıyla bir araya geldi.

Esnafla buluştu

DİYARBAKIR  - Kulp Belediye Başkan Vekili Kaymakam Fatih Dülgeroğlu, Lise Caddesi esnafıyla bir araya geldi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda, belediye tarafından sokak sağlıklaştırma çalışmalarının yürütüldüğü Lise Caddesi'ndeki iş yeri sahiplerinin sorunlarını dinledi.

Başkan Vekili Dülgeroğlu, burada yaptığı konuşmada, Yeni Mahallesi'nde 33 iş yerinde oluşan çalışmaların önemli ölçüde tamamlandığını belirterek, "Kısa süre önce başlattığımız çalışmalarımızın büyük bir kısmı tamamlandı. Mağdur olmamanız adına iş yerleri yapımını hızlandırarak, iki hafta içerisinde ticaret faaliyetlerinizi yeni iş yerlerinde yapabileceksiniz. Caddemizin genel çalışmalarının bitimini ise nisan ayından önce tamamlamayı hedefliyoruz." ifadesini kullandı.

Birlik ve beraberliğin güçlenmesiyle daha çok hizmetlerin ortaya çıktığına tanıklık ettiklerini anlatan Dülgeroğlu, esnafın sorunlarını dinledi.

Dülgeroğlu engelli vatandaşı ziyaret etti

Belediye Başkan Vekili Kaymakam Dülgeroğlu, eşi Sevda Dülgeroğlu, Cengiz Topel Caddesi'nde oturan engelli Sevgül Bakay’ı evinde ziyaret etti.

Başkan Dülgeroğlu’nun girişimleriyle Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinde, iki hafta tedavi görüp taburcu olan Bakay’a geçmiş olsun dileğinde bulunan Dülgeroğlu, Bakay'ın tedavisi ve yaşam şartları ile ilgili her konuda destek ve takipçisi olacaklarını belirtti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi