Görüş Bildir

Siirt-İstanbul uçak seferleri başladı

Siirt'te, pistin kısa ve maliyeti kurtaramadığı gerekçesiyle 2008'de iptal edilen İstanbul-Siirt uçak seferleri tekrar başladı.

Siirt-İstanbul uçak seferleri başladı

 Siirt Valiliği tarafından Siirt Devlet Hava Meydanları'ndan düzenlenen törene İstanbul'dan gelen uçağı Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Siirt Milletvekilleri Afif Demirkıran, Osman Ören, Batman Milletvekili Ziver Özdemir karşıladı.

>Uçağın inişiyle birlikte folklor ekibi eşliğinde halaylar çekildi, gelen misafirler çiçeklerle karşılandı.

>Vali Tutulmaz, yaptığı açıklamada, İstanbul'a uçak seferlerinin tekrardan başlaması ile Siirt'in en büyük ihtiyaçlarından birisinin karşılandığını söyledi.

>Siirt-İstanbul seferleri bugün itibari ile ilk uçuşların başladığını bildiren Tutulmaz şunları kaydetti:

>UÇAK SEFERLERİ BAŞLADI

>"Siirt'te yaşayan birçok kişi İstanbul ve çevresindeki illere sık sık gidiyor. Ayrıca eksikliğini hissettiğimiz yatırımcılar ilimize gelme fırsatı yakalayacak. Yatırımcılar gerekirse günü birlik gelip işlemlerini takip edip İstanbul'a dönecekler ve bundan dolayı da büyük bir mutluluk duyuyoruz."

>Milletvekili Ören ise seferleri haftada 3 gün değil, her gün olmasını temenni ettiklerini ifade etti.

> AK Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, partisinin "Mahalle Başkanları Toplantısı"nın ardından başlayan İstanbul seferi uçağıyla İstanbul'a gitti.

>Siirt -İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'na hafta sonları olan uçuşlar, 1 Nisan'dan itibaren uygulanacak yaz tarifesiyle haftada 3 güne çıkarılacağı bildirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi