Görüş Bildir

0-14 yaş ne zaman sokağa çıkacak? Çocuklar özgürlüğüne kavuşmak istiyor

0-14 yaş ne zaman sokağa çıkacak? Çocuklar ne zaman sokağa çıkacak? 20 yaş altı gençler ne zaman sokağa çıkacak 20 yaş altı gençler ne zaman sokağa çıkacak? tarihleri hangi günler?

 0-14 yaş ne zaman sokağa çıkacak? Çocuklar özgürlüğüne kavuşmak istiyor

20 yaş altı gençler ne zaman sokağa çıkacak? tarihleri hangi günler? 0-14 yaş ne zaman sokağa çıkacak? Çocuklar ne zaman sokağa çıkacak? 20 yaş altı gençler ne zaman sokağa çıkacak Korona-virüs pandemisinin tüm dünyada yaşandığı şu günlerde koyulan yasaklar, alınan tedbirler ile virüsü geriletmek amacıyla bir önlem alınış bulunmakta. Geleceğimiz çocuklarımız da uzunca bir süredir sokağa çıkma yasağını yaşamakta. 0-14 yaş ne zaman sokağa çıkacak? Çocuklar ne zaman sokağa çıkacak? sorusu hergün gençler ve ebeveynleri tarafından sıklıkla aranmakta. Peki 0-14 yaş ne zaman sokağa çıkacak? Çocuklar ne zaman sokağa çıkacak?

20 YAŞ ALTI NE ZAMAN SOKAĞA ÇIKACAK?

Zira, devletin belirlediği saatler arasında sokağa çıkılması gerekiyor. Bu saat ve günlerin dışında, sokağa çıkma yasağı izni olmayanlara cezai yaptırım uygulanıyor. Peki, 15-20 yaş altı gençler ne zaman sokağa çıkabilecek?

0-14 YAŞ ARASI NE ZAMAN SOKAĞA ÇIKACAK?

0-14 yaş grubu 20 Mayıs Çarşamba günü 11.00 - 15.00 saatleri arasında sokağa çıkmıştı.  Tekrar  0-14 yaş ne zaman sokağa çıkacak? sorusunun cevabı ile alakalı henüz bir net bilgi yok.  0-14 yaş ne zaman sokağa çıkacak? sorusunun cevabı elimize ulaştığı anda haberimizi güncelleyeceğiz. 

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir