Görüş Bildir

21 Mayıs Koronavirüs tablosu, Günlük vefat sayısı açıklandı.! Bugün kaç kişi koronadan öldü?

Son dakika koronavirüs verileri güncelledi. 21 Mayıs koronavirüs tablosu, 21 Mayıs'ta kaç kişini hayatını kaybettiği koronavirüs tablosunda iyileşen ve hasta sayısı tablosu Sağlık Bakanlığınca son dakika açıklandı. Son dakka haberlerde açıklanan bilgilere göre 21 Mayıs koronavirüs tablosu detayları haberimizde. Koronavirüsten bugün kaç kişi hayatını kaybetti. Koronavirüs ne zaman biitecek?

 21 Mayıs Koronavirüs tablosu, Günlük vefat sayısı açıklandı.! Bugün kaç kişi koronadan öldü?

Son dakika coronavirüs verileri güncelledi. 21 Mayıs koronavirüs tablosu, 21 Mayıs'ta kaç kişini hayatını kaybettiği koronavirüs tablosunda iyileşen ve hasta sayısı tablosu Sağlık Bakanlığınca son dakika açıklandı. Son dakka haberlerde açıklanan bilgilere göre 21 Mayıs koronavirüs tablosu detayları haberimizde. Koronavirüsten bugün kaç kişi hayatını kaybetti. Koronavirüs ne zaman biitecek?

Türkiye'de son 24 saatte 961 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 27 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 153 bin 548, can kaybı 4 bin 249 oldu. Sağlık Bakanı fahretti Koca yaptığı açıklama da koronavirüs tablosunun gitgide düzelmeye başladığını belirtirken alına tedbirlerin ve yasakların bu konuda çok faydalı olduğunu belirtti.

Destek tedavisine ihtiyaç olan hasta sayısının da azaldığnı açıklayan Koca, sayının 0'lara inmesi için ellerinden geleni yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 21 Mayıs koronavirüs tablosu hakkında yaptığı açıklama ve değerlendirmesi şu şekilde; 'Artan test sayısına rağmen pozitif çıkan vaka sayısı öngörüldüğü seviyede seyrediyor. Destek tedavisine ihtiyaç duyan hasta sayısı azalıyor. Yeni hayat tarzımız: Kontrollü Sosyal Hayat, hep birlikte tedbir. Koşulu: Maske + 1,5 metre Sosyal Mesafe. '' ifadelerini kullandı.

21 Mayıs koronairüs tablosu, vaka sayısı, son durum

Türkiye'ye koronavirüs ilk nereden ve nasıl geldi sorusu Mart ayında koronavirüs Türkiye'de açıklaması yapılmasının akabinde merakla aranmaya başlandı. Koronavirüsün ilk olarak Amerika'dan geldiği iddiaları ortaya atıldıktan sonar  ilk hastanın da Ankara'da olduğu  açıklandı. Peki Koronavirüsün nereden geldiği iddiaları ne kadar doğru.

Sabancı Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Moleküler Biyoloji, Genetik ve Biyomühendislik Bölümü’nde yapılan bir araştırmaya göre Koronavirüs ilk olarak Ankara'da ortaya çıktığı belirlendi ve öte yandan da virüsün ülkemize Amerika'dan geldiği makalelerde belirlendi.

Ortaya atılan iddialarda salgının kaynağı Amerika.

KORONAVİRÜS 11 MART'TAN ÖNCE GİRMİŞ

Koronavirüs konusunda labaratuarlarda  yapılan detaylı araştırmalarda şu sonuçlara varılmış. Filogenetik ağaçta, bu genom S ve L dalları arasında bulunmakta. Bu örnek Türkiye'de saptandığında L tipi gruptaki virüs, Avrupa'da, özellikle İtalya'da yayılmaya başlamıştı. Bu örnek, ilk vakanın raporlanmasından 1 hafta sonra saptansa da, bu genom dizisinin varlığı, koronavirüsün Türkiye’ye bilinenden daha erken girdiğini gösteriyor.

Ortaya atılan iddialarda da virüsün Amerik kaynaklı olduğu belirtildi.

BAŞLANGICINDA AVUSTRALYA VE AVRUPA DA VAR

Gözlemlenen ikinci uluslararası hareket Avustralya'dan geldi. Virüsün üçüncü girişi ise Avrupa'dan, büyük ihtimalle İngiltere'den.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir