Görüş Bildir

23 haziran korona tablosu, bugünkü vaka sayısı, bugünkü ölü sayısı Koca yorumu ve uyarısıyla güncellendi mi

23 Haziran korona tablosu detayları bugünkü vaka sayısı, bugünkü ölü sayısı, cevabını bekliyor Her akşam 20.00 civarı interneti başına oturan vatandaş bu akşam da 23 haziran korona tablosu nu merakla bekliyor Peki 23 haziran korona tablosu yayınlandı mı? işte tüm detaylarla 23 haziran korona tablosu vaka sayısı gibi detaylar

23 haziran korona tablosu, bugünkü vaka sayısı, bugünkü ölü sayısı Koca yorumu ve uyarısıyla güncellendi mi

23 Haziran korona tablosu detayları bugünkü vaka sayısı, bugünkü ölü sayısı, cevabını bekliyor Her akşam 20.00 civarı interneti başına oturan vatandaş bu akşam da 23 haziran korona tablosu nu merakla bekliyor Peki 23 haziran korona tablosu yayınlandı mı? işte tüm detaylarla 23 haziran korona tablosu vaka sayısı gibi detaylar 23 Haziran korona tablosu yayınlandı mı? Her akşam merak edilen merakla yanıtlanması beklenen soru bugünkü vaka sayısı, bugünkü korona tablosu, bugünkü ölü sayısı olurken, 23 Haziran Salı günü için korona tablosunun yayınlaıp yayınlamadığı da merakla araştırılıyor. Normalleşme süreci öncesinde 600 lere kadar düşen korona vaka sayısı, 1 haziran normalleşme süreci akabinde biraz artmış, herkes 2. dalga geldi yorumlarını yapmıştı. Uzmanlar ise normalleşme süreci boyunca vaka sayısının biraz artabileceğini söylemiş ve dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulunmuştu. Maske takma zorunluluğuun getirilmesi ve sosyal mesafe şartları kapsamında 23 haziran korona vaka sayısında azalma umarak bugün kü korona tablosu ve bugünkü vaka sayısı detaylarını inceliyoruz. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 22 Haziran Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu'nu dün akşam yayınladı.

Bakan Koca Twitter'dan yaptığı açıklamada; "İzmir'de 28, Kocaeli'de 20, Sakarya'da 3 vakamız yoğun bakımda. Toplam test sayımız 3 milyona yaklaştı. Bugün iyileşen hasta sayımız yeni vaka sayımızın üstünde. Fakat mücadelemiz için aradaki fark yeterli değil. Vaka sayımızı tedbirlerle azaltmalıyız."

23 HAZİRAN KORONA TABLOSU - VAKA SAYISI- BUGÜNKÜ ÖLÜ SAYISI 

Her akşam 20.00 civarı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanan günlük korona tablosu 23 Haziran vaka sayısı bugünkü ölü sayısı gibi detaylar henüz açıklanmadı. Bugünkü korona vaka sayısı açıklandığı an da haberimiz güüncellenecektir. 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir