29 Mayıs (bugünkü) koronavirüs tablosu! Bugün korona ölen sayısı ve korona vaka sayısı

Bugünkü korona virüs tablosu güncellendi mi? 29 Mayıs korona virüs vaka sayısı, 29 mayıs korona hayatını kaybedenler açıklandı mı? Yeni tip koronavirüs Covit 19 salgını yavaş yavaş azalmaya başladığı şu günlerde herkes gün gün koronavirüs tablosunu merak etmekte. Bugünkü korona virüs tablosu, bugün ölen sayısı, korona vaka sayısı ile alakalı Sağlık Bakanlığıın umumi açıklamaları ve bugünkü tablo detayları haberimizde. Ramazan Bayramı yasağı ile birlikte salgında önemli azalmaların yaşanacağı açıklanmıştı. Bu sürece göre de normalleşme sürecinin gündeme gireceği belirtilmişti.

29 Mayıs (bugünkü) koronavirüs tablosu! Bugün korona ölen sayısı ve korona vaka sayısı

Bugünkü korona virüs tablosu güncellendi mi? 29 Mayıs korona virüs vaka sayısı, 29 mayıs korona hayatını kaybedenler açıklandı mı?  Yeni tip koronavirüs Covit 19 salgını yavaş yavaş azalmaya başladığı şu günlerde herkes gün gün koronavirüs tablosunu merak etmekte.  Bugünkü korona virüs tablosu, bugün ölen sayısı, korona vaka sayısı ile alakalı Sağlık Bakanlığıın umumi açıklamaları ve bugünkü tablo detayları haberimizde. Ramazan Bayramı yasağı ile birlikte salgında önemli azalmaların yaşanacağı açıklanmıştı. Bu sürece göre de normalleşme sürecinin gündeme gireceği belirtilmişti. İşte Bugünkü korona virüs tablosu, bugün ölen ve bugün korona vaka sayısı detayları haberimizde. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 28 Mayıs Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu'nu yayınladı.

Bakan Koca Twitter'dan şu açıklamayı yaptı;

"Test sayısı düne göre 1,6 oranında arttı. Yeni vaka sayısı öngörülebilir seviyede. İyileşen hasta sayımızsa dünden 290 fazla. Gelecek günler, MASKE VE SOSYAL MESAFE KURALININ HER İKİSİNE BİRLİKTE uymamıza bağlı. Kontrollü Sosyal Hayatla riskten kaçınalım." 

Her gün merakla takip edilen Korona virüs vaka tablosu, bugün ölen sayısı, bugünkü vaka sayısı gibi aramalar çok merak ediliyor. Gün gün Sağlık Bakanlığı tarafından corona virüs tablosu palaşılmakta. Peki 28 Mayıs korona virüs tablosu yayınlandı mı? Tüm detaylar ve açıklamalar haberimizde. 

27 MAYIS KORONA VİRÜS TABLOSU

Hergün korona virüs tablosu Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanmakta. Peki bugünkü tablo nasıl? günlük koronavirüs tablosuna göre vaka sayısı 159 bin 797'ye yükseldi. Koronavirüs sebebiyle toplam 4.431 vatandaşımız hayatını kaybetti. 

Bakan Koca Twitter'dan şu açıklamayı yaptı;

"Veriler, riski küçültmede istikrar sağladığımızı gösteriyor. 83 milyonun başarısı devam etmeli. DAHA FAZLA ÖZGÜRLÜK, tedbirlere eksiksiz uyuma bağlı. Özgürlüğün istediği özveriyi gösterelim. Yeni hayat tarzımız: Kontrollü Sosyal Hayat, HEP BİRLİKTE TEDBİR."

29 MAYIS KORONAVİRÜS TABLOSU

Sağlık Bakanı Koca Twitter'dan yaptığı açıklamadı, "Test sayısı arttı, yeni vaka sayısı azaldı. Yoğun bakım ve entübe hasta sayısında düşüş devam ediyor. Gelecek günler, el hijyenine dikkate, maske ve sosyal mesafe kuralına birlikte uymamıza bağlı. Kontrollü Sosyal Hayatla riskten kaçınalım." ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Diyarbakır Söz