Görüş Bildir

30 Haziran korona tablosu! Yeni korona Vaka sayısı 30 haziran ölü sayısı ürkütücü yeni pik mi gelecek?

30 Hazira korona tablosu şimdiden meakla araştırılıyor. Her gün akşam adet haline gelen, insanı ürküten azaldığında sevindiren, ölü sayısına üzülen vatandaş, korona tablosu ile yatıp korona tablosu ile kalkar oldu. Hayatı adeta kabusa çeviren korona virüs pandemisiazalma sürecinde 1 Haziran itibari ile normalleşme sürcine girilmiş ve akabinde korona talosunda dikey bir artış olmuştu. Bu durum gün gün süregelirken, 30 haziran korona tablosunda durum ne? 30 Haziran korona tablosu 30 haziran vaka sayısı gibi aramaalr akşam 20.00 20.30 arasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanacak? Merakla her gün beklenen korona talosunda 30 Haziran korona tablosunda durum ne? Sonbaharda tekrae bir pik yaşayacağımızı öngören uzmanlar maske kullanımı ve sosyal mesafe konusunda herkese uyarıda bulunmakta.. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal medya adresi ve Sağlık Bakanı resmi internet sitesinde gün gün paylaşılan korona talosu detayları 30 haziran korona tablosu detayları henüz açıklanmadı. Koronavirüs risk kat sayısı hakk

30 Haziran korona tablosu! Yeni korona  Vaka sayısı 30 haziran ölü sayısı ürkütücü yeni pik mi gelecek?

30 Hazira korona tablosu şimdiden meakla araştırılıyor. Her gün akşam adet haline gelen, insanı ürküten azaldığında sevindiren, ölü sayısına üzülen vatandaş, korona tablosu ile yatıp korona tablosu ile kalkar oldu. Hayatı adeta kabusa çeviren korona virüs pandemisiazalma sürecinde 1 Haziran itibari ile normalleşme sürcine girilmiş ve akabinde korona talosunda dikey bir artış olmuştu. Bu  durum gün gün süregelirken, 30 haziran korona tablosunda durum ne? 30 Haziran korona tablosu 30 haziran vaka sayısı gibi aramaalr akşam 20.00 20.30 arasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanacak? Merakla her gün beklenen korona talosunda 30 Haziran korona tablosunda durum ne? Sonbaharda tekrae bir pik yaşayacağımızı öngören uzmanlar maske kullanımı ve sosyal mesafe konusunda herkese uyarıda bulunmakta.. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal medya adresi ve Sağlık Bakanı resmi internet sitesinde gün gün paylaşılan korona talosu detayları 30 haziran korona tablosu detayları henüz açıklanmadı. 

Koronavirüs risk kat sayısı hakkında ürkütücü gelişmeler yaşansa da temizliğe verilen önem, sosyal mesafe ve maske kullanımı ile birlikte bu durumun biteceğini öngörmek istiyoruz. 

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında dünya genelindeki vaka sayısı 10 milyon 335 bini geçerken, 506 bin kişi hayatını kaybetti, 5 milyon 609 bin kişi ise iyileşti.

Salgından en fazla etkilenen ABD'de virüs bulaşanların sayısı 2 milyon 655 bini geçerken, can kaybı 128 bin 500'e, iyileşen sayısı da 1 milyon 99 bine ulaştı.

ABD'de Kovid-19 salgınına karşı sıhhi maske takılmasını zorunlu kılmayan 16 eyalette, yeni vaka sayıları son 2 haftada yüzde 84 arttı.

New York Valisi Andrew Cuomo, bazı eyaletlerdeki vaka artışları nedeniyle New York'ta gelecek hafta açılması planlanan alışveriş merkezleri ve restoranların iç mekan kullanım sürecini yavaşlatmayı düşündüklerini belirtti.

CORONA VİRÜSTE SON DURUM
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük koronavirüs tablosunu açıkladı. Bakan Koca, açıklamasında tedbirlere yeterli olunmadığının altını çizerek, yeni vaka sayısının dünkünden 18 fazla olduğunu ifade etti. İşte, Bakan Koca'nın açıklamaları;

Vaka sayımız dünkünden 18, bugün iyileşenlerdense 160 fazla. Yatırılarak tedavi edilenlerle yeni taburcu edilen hastaların sayısı dengede. Yoğun bakımdaki artış olağan düzeyde. Vaka sayılarını azaltmada yeterince kararlı, tedbirlerde dikkatli değiliz.

30 HAZİRAN KORONA TABLOSU

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir