Görüş Bildir

Başsavcıdan Söz'e ziyaret

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Diyarbakır Söz gazetesini ziyaret etti. Yavuz, Araştırmacı Yazar ve İşadamı M. Ali Altındağ ile Söz ve Uzay Yayın Grubunun Yayın Yönetmeni Ömer Büyüktimur'la görüştü. Görüşme sonrasında, Başsavcı Yavuz Uzay Haber ve Söz Gazetesinin tesislerini, stüdyolarını gezdi.

Başsavcıdan Söz'e ziyaret

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Diyarbakır Söz gazetesini ziyaret etti.

HSK 1. Dairesi'nin adli ve idari yargı 2019 yılı ana kararnamesiyle Diyarbakır’a Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Ahmet Yavuz, Söz-Uzay haber yayın grubunu ziyaret etti.

SÖZ VE UZAY HABER

Yavuz, Söz Haber Grubunun Elazığ yolu 15. kilometresinde bulunan Altındağ Dinlenme Kompleksinde gerçekleştirilen ziyarette Araştırmacı Yazar ve İşadamı M. Ali Altındağ ile Diyarbakır Söz Gazetesi ve Uzay Haber'in Genel Yayın Yönetmeni Ömer Büyüktimur tarafından karşılandı.

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen sohbet ziyaretinde, Yavuz, Altındağ ve Büyüktimur Diyarbakır'ın sosyo-ekonomik ve yargıyla ilgili sorunlarına ilişkin görüş-alışverişinde bulunuldu. Başsavcı Yavuz daha sonra Uzay Haber ve Söz Gazetesinin tesislerini, stüdyolarını gezdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi