Görüş Bildir

Bayrampaşa'da Çevik Kuvvete saldırıp ölü ele geçirilen iki kadın terörist için ayaklanan yandaş kişilere dev karşılama

İstanbul Bayrampaşa Vatan Mahallesi'nde çevik kuvvet otobüsüne silahlı saldırıda bulunan iki kadın terörist için toplanan bir grup polise saldırdı

Bayrampaşa'da Çevik Kuvvete saldırıp ölü ele geçirilen iki kadın terörist için ayaklanan yandaş kişilere dev karşılama

İstanbul Bayrampaşa Vatan Mahallesi'nde çevik kuvvet otobüsüne silahlı saldırıda bulunan iki kadın terörist için toplanan bir grup polise saldırdı.

İstanbul Bayrampaşa Vatan Mahallesi'nde çevik kuvvet otobüsüne silahlı saldırıda bulunan iki kadın terörist için toplanan bir grup polise saldırdı. Polis, gruptaki 9 kişiyi gözaltına aldı.

Alınan bilgiye göre, 3 Mart'ta İstanbul Bayrampaşa Çevik Kuvvet Müdürlüğüne yapılan silahlı saldırı sonucu etkisiz hale getirilen terör örgütü DHKP/C üyesi Çiğdem Yakşi ve Berna Yımaz için Çiğli ilçesi Güzeltepe Mahallesi'nde örgüt güdümünde faaliyet gösterdiği iddia edilen Ege Kültür ve Sanat Merkezi'nde anma etkinliği düzenleneceği yönündeki ihbar üzerine polis ekipleri operasyon başlattı.

Çevik Kuvvet, Güvenlik Şube, Terörle Mücadele ve ilçe emniyet ekiplerinin operasyonu sırasında örgüt mensubu olduğu iddia edilen kişiler polise saldırdı ve mukavemette bulundu.

Operasyon kapsamında 9 kişi gözaltına alınırken, merkezde yapılan aramada çok sayıda örgütsel döküman ele geçirildi.

Gözaltına alınan 9 kişiyle ilgili işlemlerin Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütüldüğü bildirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir