Dağlıca Sonrası PKK'dan İlk Açıklama!

Dağlıca'da saldırı emrini veren Bahoz Erdal, saldırının hemen sonrasında bir açıklama yaptı.

Dağlıca Sonrası PKK'dan İlk Açıklama!

PKK'nın yöneticilerinden Suriyeli Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin, Hakkari'de 8 askerin şehit olduğu saldırıdan sonra açıklama yaptı.

Dağlıca baskınının emrini veren PKK yöneticilerinden biri olan Bahoz Erdal, dün açıklama yapan Karayılan'ın aksine çok sert açıklamalarda bulundu. Bahoz, PKK'nın asla silah bırakmayacağını söyledi. Örgüte yakın internet sitelerinde yer alan haberlere göre Fehman Hüseyin, hiç kimsenin PKK'nın saldırıları karşısında ateşkes ya da silah bırakmadan söz edemeyeceğini söyledi.

BEŞİR ATALAY VE BÜLENT ARINÇ'I YALANCILIKLA SUÇLADI

Ak Parti hükümetinin PKK'yı tasfiye etmeye çalıştığını, Amerika'dan insansız hava aracı almak için uğraştığını, Kürdistan'a on binlerce özel tim, özel harekat polisi gönderdiğini, durmadan operasyon düzenlediğini belirten Fehman Hüseyin, Beşir Atalay ve Bülent Arınç'ın sözlerinin yalan ve psikolojik savaşın bir parçası olduğunu kaydetti. Dağlıca baskınının emrini veren Bahoz Erdal, hükümete yönelik açıklamalarında ileriye giderek Ak Parti'yi soykırım yapmakla suçladı. Bahoz, Ak Parti hükümetinin halka karşı gelmiş geçmiş en tehlikeli, en sinsi, ikiyüzlü bir soykırım politikası yürüttüğünü ileri sürdü. Bu kadar yok etme saldırısı ortadayken kimsenin ateşkesten ya da silah bırakmaktan söz edemeyeceğini dile getirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz