Görüş Bildir

Hayırlı kermes…

Diyarbakır’da faaliyet gösteren Özel Eflatun Eğitim Köyü tarafından yapılan kermeste toplanan para ile 25 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye alındı. Diyarbakır Engelliler Derneği Başkanı Satılış,bu anlamlı çalışma nedeniyle okul yönetimi ve öğrenci velilerine teşekkür etti.

Hayırlı kermes…

ÖNCE KERMES,SONRA YARDIM

Özel Eflatun Eğitim Köyü, önce öğrenci velilerinin katılımı ile kermes düzenledi, ardında toplanan paralar ile 25 tekerlekli sandalye alarak engellilere ulaştırdı. Örnek davranış, engelli camiasını mutlu etti. Tekerlekli sandalyelere kavuşan engelli vatandaşlar ve aileleri büyük sevinç yaşadı.

SATILIŞ’TAN TEŞEKKÜR MESAJI

Diyarbakır Engelliler Derneği Başkanı Satılış, bu anlamlı çalışma nedeniyle okul yönetimi ve öğrenci velilerine teşekkür etti. Satılış, ”Bizler sadece vesileyiz. Mağdur vatandaşları ve engelli kardeşlerimizi tespit ediyoruz,halkımızın gerekli yardımı yapması için köprü oluyoruz. Tekerlekli sandalye engelli vatandaşlarımızın en önemli ihtiyaçları arasında yer almaktadır. Bu vesile ile önemli bir ihtiyacı gideren Özel Eflatun Eğitim Köyü yönetimine,öğretmenlerine ve öğrenci velilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi