Görüş Bildir

Hizmetler aksamasın!

İl Valisi Güzeloğlu, Vali yardımcıları ve ilçe kaymakamlarıyla yaptığı istişare toplantısında ultimatom verdi; "Hizmetler aksatılmadan sürdürülecek" dedi.

Hizmetler aksamasın!

İl Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Valilik Toplantı Salonunda Vali Yardımcıları ile İlçe Kaymakamlarıyla bir araya gelerek, Diyarbakır'da kamunun yürüttüğü hizmet yatırımlarına dair çalışmalar hakkında genem değerlendirme yaptı.

İLCE KAYMAKAMLARI

Güzeloğlu’nun başkanlık ettiği toplantıya, Vali Yardımcıları; Kürşat Güleryüz, Tuğba Koşal, Mehmet Çağrı Özpolat, Bağlar Kaymakamı Tolga Toğan, Kayapınar Kaymakamı Mustafa Kılıç, Sur Kaymakamı Bilal Özkan, Yenişehir Kaymakamı Dr. Mehmet Özel, Lice Kaymakamı Sinan Başak, Ergani Kaymakamı Mesut Çoban, Çermik Kaymakamı Mehmet Şerif Olcaş, Kulp Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu, Eğil Kaymakamı Kürşad Atak, Kocaköy Kaymakamı Yusuf Turhan, Çüngüş Kaymakamı Alper Çifci, Hani Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Hazro Kaymakamı Yusuf Osman Diktaş, Dicle Kaymakamı Alparslan Kılıç, Bismil Kaymakamı Turgay Gülenç, Silvan Kaymakamı Adem Çelik, Çınar Kaymakamı İsmail Şanlı ile Kaymakam Vekilleri Talha Battal ve Halil İbrahim Köroğlu katıldı. 

ULTİMATOM VERDİ

Toplantıda, Diyarbakır’da hizmetlerin hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesi ile farklı alanlarda verilen hizmetlerde yaşanan sıkıntıların ve eksikliklerin giderilmesinin tavizsiz yapılmasını isteyen Vali Güzeloğlu, merkez ve ilçelerdeki mevcut aksaklıklar ve çözüm önerileri hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi