Görüş Bildir

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2020-Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2020 MSÜ)

Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı olan MSÜ 2020 ne zaman sorusu normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte çok soruluyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın normalleşme süreci konuşması akabinde MSÜ ne zaman sorusu da yanıtını buldu. Harç paralarını yatırıp MSÜ sınavını dört gözle bekleyen öğrenciler için Milli Savunma Bakanlığı sınavı MSÜ için de net tarih verildi.

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2020-Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2020 MSÜ)

Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı olan MSÜ 2020 ne zaman sorusu normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte çok soruluyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın normalleşme süreci konuşması akabinde MSÜ ne zaman sorusu da yanıtını buldu. Harç paralarını yatırıp MSÜ sınavını dört gözle bekleyen öğrenciler için Milli Savunma Bakanlığı sınavı MSÜ için de net tarih verildi. 

ÖSYM Yönetim Kurulunca alınan karar doğrultusunda, 29 Mart'ta yapılması planlanan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ) 3 Mayıs'ta yapılacaktı. Ancak bir erteleme haberi daha geldi. Pandemi sürecinde seyir bu şekildeyken sınav tarihi ile alakalı o zaman son dakika açıklama yapılmıştı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından son dakika açıklama yapılmıştı ve MSB: "Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2020-Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (202 MSÜ) ÖSYM Başkanlığınca 14 Haziran 2020 tarihine ertelenmiştir."denilmişti. 

MSÜ sınavı için geri sayım başladı. MSÜ bu yıl 14 Haziran’da yapılacak. Sınav, saat 10.15'te başlayacak ve 135 dakika sürecek. Adayların saat 10:00’dan önce sınav yerlerinde hazır bulunmaları gerekiyor. Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı giriş yerleri, ÖSYM tarafından yayımlandı. Adaylar, belgelerini ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile alabiliyorlar.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir