Görüş Bildir

Patlayan bombalar değil toplarımız olsun…

Dağkapı meydan da gezerken küçük çocukların top oynadığı gören ve o alanda top oynayan çocukları zabıtaların kovaladığını gören Hidayet Pehlivan, Dağ kapı meydan da basın açıklaması düzenleyerek yetkililerden çocuklar için top sahası, oyun sahası ve yeşil alan talep etti.

Patlayan bombalar değil toplarımız olsun…

Pehlivan yaptığı basın açıklamasında, “ Sur kentli çocukların top oynayacak alanlara ihtiyaçları var bu çocukları bundan mahrum etmeyelim” dedi”

TOPUNU AL GEL

Konuya duyarsız kalınmaması gerektiğini aynı zamanda çatışmalardan etkilenmiş Sur kent çocuklarını hem rehabilite etmek hem de onların oynayacakları alanlar yaratmak için böyle bir kampanya başlattığını belirten pehlivan şunları söyledi;

“ Sur kenti çocuklarının oyun alanlarının olmadığını hepimiz biliyoruz, bu çocuklara ne istiyorsunuz diye sorduğumda top oynayacak alanlarının olmadığını top oynayacak yeşil saha, halı saha istiyoruz dediler bizde ne yapabilir diye düşünürken böyle bir fikir aklımıza geldi. “biz görevimizi yaptık bundan sonrası şehrimizin çok değerli yetkililerindedir. Yetkililerin bu konuya bir an önce el atmaları gerekmektedir. Bizler çocukluğumuzu yaşayamadık ama gelin hep beraber el ele verelim ve bu çocuklarımıza iyi bir gelecek temiz bir toplum bırakalım.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi