Görüş Bildir

Tiyatrocular zabıta oldu!

DİYARBAKIR'ın merkez Sur Belediyesi'ne atanan kayyum, kadroları zabıta olan ve 18 yıldır Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda geçici olarak görevlendirilen 3'ü oyuncu 2'si teknik personel 5 tiyatrocuyu, görev sürelerini uzatmayarak asıl kadroları zabıtaya aldı.

Tiyatrocular zabıta oldu!

İçişleri Bakanlığı'nca, Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi Belediye Başkanı'nın görevden alınmasının ardından OHAL kapsamında çıkarılan Kanun Hükmündeki Kararname ile kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı Bilal Özkan, zabıta kadrosunda bulunan tiyatrocular için karar aldı.

TİYATROCULAR ZABITA OLDU

Özkan, 18 yıldır geçici görev ile Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda görev yapan 3'ü oyuncu 5 kişinin görev sürelerini uzatmadı. Görevlendirme yazısı uzatılmadığı için de 3 tiyatro oyuncusu Sur Belediyesi Zabıta Amirliği'nde, 2 teknik personel ise Fen İşleri'nde görevlendirildi.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, söz konusu 3'ü oyuncu 5 kişinin kadrolarının Sur Belediyesi'nde olduğu ve bugüne kadar geçici görevle Şehir Tiyatrosu'nda görev yaptıklarını belirterek, oyuncuların yeniden tiyatroda görev alması için Sur Belediyesi ile yazışmalarının sürdüğünü söyledi. Sur Belediyesi Zabıta Amirliği'ndeki kadrolarına dönen 3 tiyatro oyuncusu, bölgede çekilen ve ulusal kanallarda yayınlanan dizilerde de oynamıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi