'İlişki Durumu Karışık' 20. bölüm (yeni bölüm) özeti, yeni bölüm fragmanı. Ayşegül ve CAN' ı bekleyen sürpriz misafir kim?

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi 'İlişki Durumu Karışık' 20. bölümü ile bu akşam (28 Kasım) Show TV ekranlarında olacak. 'İlişki Durumu Karışık' 20. bölüm özeti, 21 . bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yani bölüm' de Can ve Ayşegül' ü ziyaret edecek olan davetsiz misafir kim. Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece'nin başrolleri paylaştığı SHOW TV'nin fenomen dizisi “İlişki Durumu: Karışık”, sürpriz gelişmelerle örülü 20'nci bölümüyle karşımızda.

'İlişki Durumu Karışık'  20. bölüm (yeni bölüm) özeti, yeni bölüm fragmanı. Ayşegül ve CAN' ı bekleyen sürpriz misafir kim?

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi 'İlişki Durumu Karışık' 20. bölümü ile bu akşam (28 Kasım) Show TV ekranlarında olacak.  'İlişki Durumu Karışık' 20. bölüm özeti, 21 . bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yani bölüm' de Can ve Ayşegül' ü ziyaret edecek olan davetsiz misafir kim?

Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin başrolleri paylaştığı SHOW TV’nin fenomen dizisi “İlişki Durumu: Karışık”, sürpriz gelişmelerle örülü 20’nci bölümüyle karşımızda. Can, Efe ve Ece'nin geçirdiği büyük kazanın sonuçları herkes için büyük bir travma yaratır. Ayşegül yaşananların üzüntüsünü atlatmaya çalışır. Ancak bu sırada hiç beklenmeyen bir gerçekle yüzleşir. Öte yandan Murat, Ayşegül'e olan duygularının etkisiyle Elif'e beklenmedik bir öneri sunar. Elif girdiği oyunun içinde çırpınırken yeni bir hamleye girişir. Bu hamle her şeyi daha da çıkmaza sokar. İsmail'in mirasını Ayşegül'e bırakacağını öğrenen Mediha ise kendini komik bir maceranın içinde bulur. Ayşegül ve Can hayal bile edemeyecekleri bir sorumlulukla baş başa kalırlar. Karşılarına çıkan bu sürpriz gelişme her şeyi temelinden sarsar. İkili hiç yaşamadıkları renkli bir deneyimin ortasına savrulur…

Show 20.00

Kaynak: Diyarbakır Söz