Survivor Hakan'dan ince numaralar! Sonuçta oyuncu...

Geçtiğimiz günlerde Survivor All Star’da dokunulmazlığı kaybeden ünlüler SMS’e Hakan’ı çıkartmıştılar. Ünlüler takımı ilginç bir şekilde ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybedince sosyal medya üzerinden Hakan’ın şike yaptığı iddiaları ortaya atıldı.

 Survivor Hakan'dan ince numaralar! Sonuçta oyuncu...

TV8’in yayınladığı Survivor All Star’da oyun boyunca sadece bir kez kazanan Hakan'ın oyunları bilerek kaybettiği iddia edildi. Hakan'ın Gönüllüler takımından bir rakiple SMS'e çıkmak yerine kendi takımından Doğukan Manço'yla SMS'e çıkmayı tercih ettiği ve bu yüzden şike yaptığı iddia edildi. Oyun sonrası kazananın Gönüllüler olduğunu öğrenen Merve Aydın’da Hakan'ın oyunları bilerek kaybettiğini söyledi. Bu iddialar üzerine açıklama yapan Hakan, rahatsız olduğundan dolayı yarışamadığını bu yüzden performansının düşük olduğunu söyledi.

İkinci kez oylama yapan Ünlüler takımından Hakan'ın rakibi Doğukan oldu. İkili arasında geçen oylamada daha az oyu alan Doğukan adaya veda eden isim oldu.

Sosyal medyanın gündemi Survivor’un hırçın çocuğu Hakan oldu…

Hakan'ın düşük performansı sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasındaydı. Bazıları Hakan'ın şike yaptığını iddia ederken bazıları da Hakan'ın strateji uyguladığını söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz