Ve Arka Sokaklar geri dönüyor, 377. Bölüm fragmanı

Kanal D’nin en çok izlenen polisiye dizisi Arka Sokaklar geri dönüyor. Geçtiğimiz sezon 376. Bölümüyle final yaptığı söylenen Arka Sokaklar dizisi 20 Kasım Cuma akşamı ekranlara yeni bölümüyle dönüyor. Arka sokaklar 377. Bölüm (yeni bölüm) fragmanı da yayınlandı. Ekip Taşlıtepeye sürülüyor. Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Ve Arka Sokaklar geri dönüyor, 377. Bölüm fragmanı

Ve hasret bitiyor. Geçtiğimiz sezon Kanal D'de 376. Bölümüyle final olduğu söylenen polisiye dizisi Arka Sokaklar 377. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve 20 Kasım Cuma akşamı tekrar kendi kanalında, kendi saatinde izleyicisiyle buluşacak.

ARKA SOKAKLARDA MURAT GERİ DÖNÜYOR

Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi dev isimlerin başrolünü paylaştığı Arka Sokaklar dizisinde daha önce de Murat rolüyle yer alan Uğur Pektaş da dizinin yeni sezonunda geri dönüyor.

ARKA SOKAKLAR 377. BÖLÜM’DE NELER OLACAK

Rıza amirin başında bulunduğu kentin en belalı ekibi sürgüne uğruyor. Rıza Amir herkesin Taşlıtepeye sürgün edildiğini söylerken, Hüsnü ve Mesut şoka uğruyor. Hüsnü Mesut ve Ali’nin bulunduğu Taşlıtepe saldırıya uğruyor ve yine silahlar patlıyor. Çıkan çatışmanın nasıl sonlanacağı fragmanda görülmüyor. Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme şansı..

CUMA REYTİNGLERİ İYİCE KIZIŞACAK

Arka Sokaklar dizisinin de yayın günü Cuma olması sebebiyle reytingler de iyice kızışacak. Cuma reytinglerinin birincisi hepinizin malumu olduğu gibi Star TV’nin Kiralık Aşk dizisi. Genellikle ikinci olan Karagül de reyting alanında başarılı olan diziler arasında. Aynı gün Güldür Güldür Show ve Kara Ekmek de yayınlanıyor. Arka Sokaklar’ın da gelişiyle reytingler iyice kızışacak.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM (377. BÖLÜM) FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz