Görüş Bildir

İhanet gecesi Eser Yenerler'in telaffuzunda

Beyaz Show'un geçtiğimiz Cuma günü akşamı konuğu, Eser Yenenler oldu. Eser Yenenler, Murat Boz ile yaptığı kaçamak gecesinden bahsederken bir an olsuN duraksadı ve tamamiyle ihanet gecesini açıkladı.

İhanet gecesi Eser Yenerler'in telaffuzunda

Beyaz Show'un geçtiğimiz Cuma günü akşamı konuğu, Eser Yenenler  oldu. Eser Yenenler, Murat Boz ile yaptığı kaçamak gecesinden bahsederken bir an olsu duraksadı ve tamamiyle ihanet gecesini açıkladı. Murat Boz Aslı Enver birlikteliğini bitirdiği iddia edilen Candan kardeşler ile Eser Yenenler ve Murat Boz'un kaçamak gecesi bakın neler olmuş.

Referandum seçimleri öncesinde birlikteliklerine araverdikleri öğrenlen Murat Boz Aslı Enver birlikteliğinde o günden beri türlü türlü iddialar ortaya atılmakta iken buna şahit olan ve Murat Boz ile ihanet gecesi birlikte vakit geçiren Eser Yenenler, Beyazın Öztürk'ün sunumu ile Beyaz Show'da üzerine topladığı tepkiler akabinde ilk kere konuştu.  Eser Yenenler, yaklaşık bir ay önce Murat Boz, Bahar-Nihal Candan gibi isimlerin katıldığı bir parti düzenlemişti. Partinin ardından Murat Boz’un, Bahar Candan ile yakınlaştığı ve bu sebeple Aslı Enver’in ünlü popçuyu terk ettiği iddia edilmişti. Yenenler, dün akşam katıldığı 'Beyaz Show’da çarpıcı açıklamalar yaptı.

3 HAFTADIR MAFOLDUM

Beyazıt Öztürk’ün “Ne oldu o gece, nasıl bir gece yaşadın?” sorusuna ünlü isim, “Ben böyle bir şey görmedim. Bir şekilde 13 yıldır televizyondayım. 3 haftadır perişan oldum” karşılığını verdi.

"BASINDA ÇIKAN EV BENİM DEĞİL, KOMŞUMUN"

Basında çıkan evin yan komşusuna ait olduğunu belirten Yenenler, işi şakaya vurdu ve “Yan komşu aradı, ‘teşekkür ederiz evimiz değerlendi’ dedi. Benim evim biraz daha ofis gibi. '3 Adam’ın skeçlerini çekiyoruz. Toplantılar yapıyoruz” açıklamasını yaptı.

Eser Yenenler, evin alt katında müzik tesisatının ve oyuncakların olduğu bir oda kurduğunu anlatarak, “Müzisyen arkadaşlarımın hepsi gelir. Her hafta toplanırız, müzik yaparız. Özel kutlamaları evimde yaparız. Burası benim için hayaldi. ‘Eser kulüp açtı’ dediler, iş garip bir yere gitti. '3 Adam’da da anlatıyorduk benim evi. Beyazıt Abi, konuya hakim, kendisi üç kere geldi" ifadelerini kullandı.

Kaçamağın olay adamı ve Murat Boz-Aslı Enver ilişkisinin bitmesine neden olan kişi olarak konuşulan eser yenenler ise ilk kez konuştu.

Yenenler Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Aaa bu yaştan sonra yuva yıkan kadın gibi oldum. O gece kimse kimseyi aldatmadı. Söylendiği gibi 5 değil, 15 kişiydik. Bir de yuva yıkacak olsam, en yakınımdakilerden başlardım. İbo (İbrahim Büyükak) evlenmek üzere, Oğuz (Oğuzhan Koç) 2. yılı devirdi. Bir de villa kiralık. :)"

Popçu Murat Boz ile oyuncu Aslı Enver'in ayrılığına neden olduğu iddia edilen Bahar Candan, Kanal D'de ekranlara gelen 'Renkli Sayfalar' programına çarpıcı açıklamalar yaptı.

"HİÇBİR TÜRK ERKEĞİNİN ELİNİ BİLE TUTMUYORUM" 

Günlerdir ablası Nihal Candan'la bireikte magazin gündeminden düşmeyen Bahar Candan, "Büyüyeceğim ve avukat olacağım. Beni de biraz düşünsünler. Justin Bieber'e aşığım. Hiçbir Türk erkeğinin elini bile tutmuyorum. Ablam ve ablamın en yakın arkadaşıyla birlikte dondurma yemeye gitmiştik. 19'uncu yaşımı yaşıyorum, küçüğüm ve söylenenler çok ağır. Eğitimime ve aileme zarar veriyorlar. Çok üzgünüm, ağlayacağım. Onlar ablamın bile abileri, bizim için çok değerliler, hepsine saygı duyuyorum. İnsanlar çok üzerime geliyor. Lütfen büyümeme ve okul hayatıma izin verilsin. Bu kadar küçük düştüğümü hatırlamıyorum. Annem, babam, ablam ve ben perişan haldeyiz. Çok küçüğüm ve avukat olacağım. Lütfen kimse geleceğime zarar verecek açıklamalarda bulunmasın. Herkes elini vicdanına koysun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir