43. Amerikan Müzik Ödüllerinde Yıldızlar Geçidi! Tylor Swift’ten Rihanna’ya bir çok ünlü isim

43. Amerikan Müzik Ödülleri bu akşam Los Angeles’ta düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

43. Amerikan Müzik Ödüllerinde Yıldızlar Geçidi! Tylor Swift’ten Rihanna’ya bir çok ünlü isim

Dünya müzik sektörünün kalbi bu gece Los Angeles’ta atacak. 43’üncü Amerikan Müzik Ödülleri saatler 03.00’ü gösterdiğinde sahiplerini bulacak. Jennifer Lopez’in sunumuyla ekrana gelecek törende Taylor Swift, Sam Smith, Beyonce, Rihanna, Nicki Minaj gibi yıldızlar ödül için yarışacak.

Dünyanın en önemli müzik ödülleri arasında yer alan, Los Angeles‘ta 43’üncüsü düzenlenecek Amerikan Müzik Ödülleri saat 03.00’ten itibaren SHOW TV’den canlı yayınlanacak. Kazananlarıyla olduğu kadar kırmızı halıda yürüyen ünlüleriyle de kendinden bahsettirecek olan görkemli törenin sunuculuğunu Jennifer Lopez yapacak. Latin yıldız, özel kostümü ve sahne şovuyla geceye damga vururken Taylor Swift, Sam Smith, Beyonce, Rihanna, Imagine Dragons, Ariana Grande, Mary J. Blige ve Nicki Minaj’ın da aralarında yer aldığı ünlü adaylar ödül heyecanı yaşayacak.

“Yılın Şarkıcısı” kategorisinde Sam Smith, Taylor Swift, Meghan Trainor, The Weeknd, One Direction, Luke Bryan, Ariana Grande, Maroon 5, Nicki Minaj ve Ed Sheeran arasında büyük çekişme yaşanıyor. ‘Yılın Şarkısı’ dalında ise “See You Again”, “Uptown Funk”, “Thinking Out Loud”, “Blank Space” ve “Can’t Feel My Face” ödül için yarışıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz