Görüş Bildir

Acı Aşk ne zaman bitiyor! son vedayı sundu! Reyting kurbanı olan Acı Aşk final bölümü ne zaman? Acı Aşk neden final yapıyor

Bu sezon Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ACI AŞK dizisi de reyting kurbanları arasına girip final yapacağını duyurdu! Peki Acı Aşk gerçekten final yapacak mı? Az sayıda takipçisinin sosyal medyadan da duyrduğu Acı Aşk finali ne zaman olacak?

Acı Aşk ne zaman bitiyor! son vedayı sundu! Reyting kurbanı olan Acı Aşk final bölümü ne zaman? Acı Aşk neden final yapıyor

Bu sezon Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ACI AŞK dizisi de reyting kurbanları arasına girip final yapacağını duyurdu! Peki Acı Aşk gerçekten final yapacak mı? Az sayıda takipçisinin sosyal medyadan da duyrduğu Acı Aşk finali ne zaman olacak?

Show Tv ekranlarında yayınlanan iddialı bir şekilde giriş yapan ancak reytin sıralamarında beklenilen sonuca ulaşamayan Acı Aşk dizisi final yapıyor. Yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği, senaryosunu Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erol’un kaleme aldığı, müziklerini Kıraç’ın yaptığı; Acı Aşk'ın Yönetmenliğini ise, M. çağatay tosun yapıyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ile sezona iddialı bir şekilde başlayan Acı Aşk ne zaman final yapacak? Başrollerinde Selin Şekerci, Seçkin Özdemir, Sezgi Sena Akay ve Alperen Duymaz'ın yer aldığı Acı Aşk 13. Bölüm ile final yapacak. 13 Mart pazar akşamı yayınlanacak olan Acı Aşk 13. Bölüm ile ekranlara veda edecek olan dizi ile ilgili yeni gelişmeler olunca haberimizde bulabilirsiniz.Show TV'de yayınlanan bu sezonun iddialı dizileri arasında yer alan 'Acı aşk' reytinglerde beklentiyi karşılayamayıca final yapma kararı aldı. Başrollerini Seçkin Özdemir, Selin Şekerci, Alperen Duymaz, Sezgi Sena Akay gibi oyuncuların yer aldığı dizi 13.bölümünde yani 2 hafta sonra final yapacak.

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol AVCI’nın üstlendiği, senaryosunu Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erol’un kaleme aldığı, müziklerini Kıraç’ın yaptığı; Acı Aşk'ın Yönetmen koltuğu ise M.çağatay tosun yer alıyor.

Oyuncu kadrosunda; Selin Şekerci, Seçkin Özdemir, Sezgi Sena Akay, Alperen Duymaz,  Hüseyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve erkan can,’ın  da kadrosunda bulunduğu ,Mutlu Güney, Sırma Gülen, Tolga Mendi, Nazan Diper, Çağla Özavcı, Umur Yiğit Vanlı, Burak Yamantürk veasuman dabak yer alıyor.

ACI AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferman ile Şahika arasındaki ipler tamamen kopuyor. Şahika, önce Zahide'nin köşke girmesiyle ardından da Ferman'ın kendisini köşkten kovup ondan boşanacağını söylemesiyle şok oluyor. Ancak, Şahika elbette yenilgiyi kabul etmiyor. Ferman'ın can düşmanı Ekrem'le işbirliği yapan Şahika'nın her şeyi değiştirecek bir sırrı var. Melek'in babası Saffet, izini yeniden kaybettiriyor veMilli Piyango biletleri satarak hayatını kazanmaya başlıyor. Zahide ise köşke "Ali'nin teyzesi" olarak giriyor. Ana ve oğul birbirine yavaş yavaş ısınıyor. Babasının Ferman tarafından öldürüldüğünü öğrenen Bulut'un Ekrem'le işbirliği halinde yürüttüğü plan ise gizlice ilerliyor. Bulut, intikam peşindeyken, klinikteki Sude'nin iyileşme sürecindeki en büyük yardımcısı Mehmet oluyor.

Acı Aşk, başrollerinde Seçkin Özdemir, Selin Şekerci, Sezgi Sena Akay, Alperen Duymaz, Erkan Can, Mutlu Güney ve Hüseyin Avni Danyal'ın paylaştığı TMC Yapım'ın yapımını üstlendiği, yönetmen koltuğuna M. Çağatay Tosun'un oturduğu, Cruel Love adlı Kore dizisinden uyarlanılan 2015 yapımı Show TV'de yayınlanan dram dizisi.

Dizi, pazar günleri saat 20.00'de Show TV'de yayınlanmaktadır.

Acı Aşk dizisi mutluluk ve masum duygular ile başlayan bir hikayenin darma duman ettiği hayatları konu almaktadır. Diğer taraftan Melek (Sezgi Sena Akay) ile Bulut'un (Seçkin Özdemir) hayal gibi yaşadıkları imkansız aşkları, diğer yandan aşka doymamış aç bir kadın olan Sude'nin (Selin Şekerci), Bulut için çırpınışı ve tüm olaylarından ardından aşkın aslında cesaret ve fedakarlık gerektirdiğini hatırlatan Ali (Alperen Duymaz). Bu kilit nasıl çözülecek ve karakterlerimizin yolları nasıl kesişecek.

Acı Aşk oyuncuları

Seçkin Özdemir: Bulut

Selin Şekerci: Sude

Sezgi Sena Akay: Melek

Alperen Duymaz: Ali

Hüseyin Avni Danyal: Ferman

Neriman Uğur: Şahika

Erkan Can: Reşat

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir