Acil Aşk Aranıyor da ekranlara veda ediyor

Show Tv’de geçen sezon Pazar günleri yayınlanmaya başlayan ve izleyici tarafından da beğenilen romantik komedi dizisi Acil Aşk Aranıyor, 2. Sezonunda istenilen performansı veremeyince final kararı verdi.

Acil Aşk Aranıyor da ekranlara veda ediyor

Show Tv’de ikinci sezona giren romantik komedi dizisi Acil Aşk Aranıyor final yapıyor. Med Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, Erhan Teoman ve Duygu Yetiş’in başrollerini paylaştığı dizi reytinglerde istenileni veremeyince veda etmeye karar verdi.

Acil Aşk Aranıyor’da aynı hastanede çalışan Nisan ve Sinan’ın itişmeli kakışmalı aşk hayatı izleyici tarafından beğenilmişti. Ancak ikinci sezonda rakipleri çoğalınca reyting savaşlarında daha fazla dayanamadı ve 24. Bölümde final yapılacağı açıklandı.

Yolları bir hastanenin acil servisinde kesişen iki doktorun, Nisan ile Sinan’ın, eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini konu edinen yapım ilk sezon reytinglerde iyi bir performans yakalamıştı. Ancak ikinci sezonda Çarşamba günleri ekrana gelince TRT1’in Diriliş Ertuğrul ve Kanal D’nin Poyraz Karayel’i karşısında çok fazla şansı olmadı.

Kaynak: Diyarbakır Söz