Acil Aşk Aranıyor Son 18. Bölüm’de Nisan'a anne sürprizi -

Show TV’nin Pazar fenomeni olan dizisi Acil Aşk Aranıyor yeni sezon ilk bölümüyle 4 Ekim’de ekranlara konuk oldu. Acil Aşk Aranıyor 18. Bölüm (Son Bölüm) izleyenlere büyük sürprizler yaşattı. Özellikle Survivor Serenay Aktaş’ın diziye dahil olması sürprizi izleyiciyi şaşırttı. Sinan ve Nisan’ın aşkı dolu dizgin devam ediyor. Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için Acil Aşk Aranıyor son 18. Bölüm tek parça izleme fırsatı.

Acil Aşk Aranıyor Son 18. Bölüm’de Nisan'a anne sürprizi -

Acil Aşk Aranıyor, yeni sezona bomba gibi başladı. 18. Bölümüyle izleyicisine sürpriz yapan fenomen diziye yeni oyuncular da dahil oldu. Bu yeni oyunculardan en çok dikkat çekeni ise Survivor All Star’daki performansıyla dillere pelesenk olan Serenay Aktaş oldu. Peki, Acil Aşk Aranıyor 18. Bölüm’de neler oldu? İşte ayrıntılar.

Acil Aşk Aranıyor 18. Bölümünde; Sinan’ın annesi Türkan hanım da diziye dahil oldu. Ancak Nisan’ın sakarlıkları Sinan’ın annesi Türkan hanıma şanssız anlar yaşattı, ancak izleyici buna çok güldü. Abidin hastanede güvenlik görevlisi oldu. Serenay ise Zeynep karakteriyle Nisan’ın en yakın arkadaşı. Nisan Türkan Hanım’ın Sinan’ın annesi olduğunu bilmiyordu. Ancak Türkan hanım Nisan yüzünden hastaneye düşünce Nisan Sinan’ın Türkan hanımın oğlu olduğunu öğrendi ve büyük bir şok yaşadı. Acil Aşk Aranıyor 18. Son bölüm izleme linki…

ACİL AŞK ARANIYOR SON 18. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Diyarbakır Söz