Görüş Bildir

Ajda Pekkan 'Brand Week Istanbul 2015' da açtı ağzını ve 'başarıya odaklanmış biriyim...'

Superstar Ajda Pekkan; 'Brand Week Istanbul 2015' etkinliklerine katıldı. 'Brand Week Istanbul 2015' e katılan Ajda Pekkan birbirinden çarpıcı söyleşi ile gündeme oturdu. Ajda Pekkan; ' "Galiba başarıya odaklanmış biriyim...'

Ajda Pekkan 'Brand Week Istanbul 2015' da açtı ağzını ve 'başarıya odaklanmış biriyim...'

Superstar Ajda Pekkan;  'Brand Week Istanbul 2015'  etkinliklerine katıldı.  'Brand Week Istanbul 2015' e katılan Ajda Pekkan birbirinden çarpıcı söyleşi ile gündeme oturdu. Ajda Pekkan; ' "Galiba başarıya odaklanmış biriyim...'

Sunucu Yekta Kopan’ın ’Hiç para kazanmak önemli olmadı mı?’ şeklindeki sorusuna Pekkan, "Galiba başarıya odaklanmış biriyim. Önüme gelen birçok cazip teklifleri, elimin tersiyle derler ya, benimle örtüşmeyen bir projeye hiçbir zaman evet demediğim için daha çok başarıya odaklanmış birisiyim. Paraya zafiyetim olmadı  hiçbir zaman" şeklinde cevapladı.

"HAYATIMDA HER ZAMAN VOKALİST OLMAK İSTEDİM"

Süperstar Ajda Pekkan ’Brand Week Istanbul 2015’ etkinlikleri kapsamında sunuculuğunu Yekta Kopan’ın yaptığı  ’Sürdürülebilir Marka Yönetimi’ başlıklı söyleşide soruları yanıtladı. Kopan’ın, "Ajda Pekkan markası nasıl olgunlaştı ve nasıl kalıcı oldu?" şeklindeki sorusuna Pekkan, "Bu tamamen içgüdüsel, duygusal, kalbimin sesini dinleyerek ama kalbimin kafamdaki sesini dinleyerek tabiki" diye yanıt verdi.  Pekkan, "Sizi farklı kılan ne? Çok uzun bir süredir var olan bir marka. Sürpriz yapmak tamam, peki başta da amaç bu muydu? Böyle mi başladı yolculuk?" şeklindeki soruya, "Şaşırtmak, sürprizler yapmak, insanlara tatlı sürprizler yapmak galiba yapı olarak biraz öyleyim. Hayatımda her zaman vokalist olmak istedim ve öyle yetiştirdim kendimi. Sonra birden bire galiba kendime sürpriz yaptım sonuçta. Zaman içinde süper star olmak, o unvanı almak, sonra da bu kadar süre süper star olarak ve Ajda Pekkan olarak kalmak; bilmiyorumsiz nasıl değerlendiriyorsunuz" dedi.

"GALİBA BAŞARIYA ODAKLANMIŞ BİRİYİM"

Kendisine sürpriz yapılmasını çok sevdiğini ifade eden Pekkan, "Ajda Pekkan markasını çok kısaca nasıl tanımlarsınız?" şeklindeki soruya, "Galiba Ajda Pekkan markası ilham verici. Bana öyle geliyor. Benim beğendiklerimi başkalarının da beğenmesi beni farklı kılıyor belki de" şeklinde yanıtladı. Pekkan, "Hiç para kazanmak önemli olmadı mı? Başka bir mesleğiniz olamaz mıydı?" şeklindeki soruya ise, "Yumurta tavuk, tavuk yumurta misali çok eğlenceli, bir o kadar da karmaşık. Galiba başarıya odaklanmış biriyim. Önüme gelen birçok cazip teklifleri, elimin tersiyle derler ya, benimle örtüşmeyen bir projeye hiçbir zaman evet demediğim için daha çok başarıya odaklanmış birisiyim. Paraya zafiyetim olmadı hiçbir zaman. Hayatta her şey olurdum, muhasebeci olamazdım" dedi.

"STRATEJİ YAPIYORUZ, KENDİMİZE GÖRE PROGRAMLAR YAPIYORUZ"

Pekkan, "Bir kurumu yönetmek durumunda kalsaydınız ne yapardınız?", "Ekibiniz var dinler misiniz?" şeklindeki sorusuna,  "Ajda Pekkan belki de kurumun önüne geçer miydi diye sorsam belki de narsistçe bir cevap oluyor. Narsistik var tabi hepimizde olduğu gibi. Bende birazcık daha dozu fazla olabilir; ama bu tamamen kişisel. Sizi sakın rahatsız etmeyeyim o anlamda. Sürekli toplantılar yapıyoruz. Bu çok boring (sıkıcı) Toplantılarla bunları aşmaya çalışıyoruz. Strateji yapıyoruz, kendimize göre programlar yapıyoruz. İşin başında da en çok ben yönlendirdiğim için insanları dinlemeyi de çok seviyorum, onların fikirlerini almayı da çok seviyorum; o sinerjiyle yapıyoruz zaten her şeyi. O olmadığı takdirde yalnız başına bir dünya kurar oturursunuz" dedi.

"BÜTÜN DEZAVANTAJLI CANLILARA ÇOK ÖNEM VERİYORUM"

Pekkan, "Sosyal sorumluluk projeleriniz var mı?" şeklindeki soruya ise "Her ünlü mutlaka sosyal projede olmak ister. Benim de kendime göre olduğum projeler var. Ekolojik dengelere çok önem veren bir insanım, yeşili çok seviyorum, bütün dezavantajlı canlılara çok önem veriyorum; o yüzden de hayvanlar kalbimin tam içindeler, her zaman onları korumak istiyorum. Çünkü onlar bana her zaman çok naif ve doğal geliyorlar. O yüzden onlarla empatim çok" dedi.

SALONU TEMSİLEN SORU HAKKI CEM YILMAZ’A VERİLDİ

Sunucu Yekta Kopan söyleşinin tek soru hakkını salondakileri temsilen Pekkan’dan sonraki söyleşide konuk edeceği komedyen ve yönetmen Cem Yılmaz’a  verdi. Cem Yılmaz, "Ben de bu ekolojinin içinde yaşayan bir insanım benimle ilgili ne düşünüyor?" diyerek salondakileri güldürdü. Pekkan da Yılmaz’a "Cem canlısını o kadar çok seviyorum ki, onun dünyada tek olduğunu düşünüyorum. Ve sensiz bir yaşamı asla düşünmüyorum Cem, sen bizim hayatımızsın"  diyerek cevapladı.

Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen ve Cem Yılmaz’ın konuşmacı olarak katıldığı "Neden Ben Komedyenim de Siz Değilsiniz?" başlıklı söyleşi ise basın mensuplarına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi